• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Ilić: Jeste neprijatno, ali i realno

Kapiten Partizana nije, poput saigrača, ćutke prošao pored novinara nakon poraza od Tuna. "Održali su nam čas fudbala", konstatovao.

 Saša Ilić: Jeste neprijatno, ali i realno Izvor: MONDO

Težak poraz šampiona Srbije u Švajcarskoj još jednom nas je uvjerio u trenutne domete srpskih klubova u međunarodnim takmičenjima.

Godinama najdominantnija ekipa u domaćem prvenstvu glatko je poražena od prosječnog Tuna, koji ozbiljnoj evropskoj ekipi ne bi mogao da zada veće probleme.

Nakon što su napustili teren sa tri gola u svojoj mreži, igrači Partizana nisu bili raspoloženi za razgovor sa novinarima. Saša Ilić je, za razliku od klupskih drugova, stao pred diktafone.

"Ovo je naša realnost u ovom trenutku. Jeste neprijatno izgubiti od četvrte, pete ekipe švajcarskog prvenstva, ali je trijumf Tuna potpuno zaslužen, održali su nam čas fudbala. Da bi se igralo u Partizanu potrebno je mnogo hrabrosti, a Partizan ima mladu ekipu u kojoj nema ko da preuzme odgovornost. I kada izgleda da smo egal na terenu primimo gol iz naših grešaka i onda se ekipa teško vraća", izjavio je on.

Vuk Rašović je nakon meča govorio o spornim situacijama. Ilić je konstatovao da Partizan nije ni zaslužio plasman.

"Nisam dobro vidio situaciju kod poništenog gola Mitrovića i nedosuđenog penala. Eto, sada od vas čujem. Da je priznat gol bilo bi 1:1 i vjerovatno bi lakše igrali. Sve u svemu, igrom nismo zaslužili da idemo dalje", dodao je on.

Kapiten crno-bijelih zatražio je vrijeme za ukomponovanje ekipe. Ocijenio je da se mnoge stvari rade u hodu i izrazio očekivanje da tek za mjesec ili dva sve počne da funkcioniše kako bi i trebalo.

"Ne mogu mladi igrači da čim uđu u tim da budu nosioci. Može da im se sudi tek poslije nekoliko godina, ali oni brzo odlaze iz kluba i sve se radi iz početka. Ovoj ekipi fali hrabrosti, a to je nešto što ide sa iskustvom. Do sada smo skidali okove kada damo gol, a večeras nismo uspjeli da ga postignemo", zaključio je Ilić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC