• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Učesnici Lige Evrope su...

Žrijeb grupa Lige Evrope održaće se u petak u 13 časova (TV Arena Sport 3). Prije toga, u 9.00, Partizan i Vojvodina prizivaće sreću.

 Učesnici Lige Evrope su... Izvor: MONDO

Poslije revanš utakmica plej-ofa poznati su svi osim dva učesnika Lige Evrope za ovu sezonu.

Pobjednik duela AZ Alkmar - Atromitos biće odlučen u petak, pošto je njihov revanš meč prekinut u 59. minutu zbog požara na stadionu holandskog kluba, pri rezultatu 1:0 za domaći tim, pa će morati naknadno da odigraju ostatak meča. Prvi meč završen je bez pobjednika - 2:2.

Među 48 klubova, koji će biti svrstani u 12 grupa, biće i jedna od 30 ekipa koje su poražene u plej-ofu, a koja će zamijeniti suspendovani Fenerbahče. Taj žrijeb održaće se u petak u 9.00 i tokom njega sreću će prizivati i srpski predstavnici Partizan i Vojvodina.

Trebalo je da se tu nađu i PAOK ili Makabi Tel Aviv, ali su Izraelci bez borbe prošli direktno u grupnu fazu, pošto je grčki klub igrao umjesto suspendovanog Metalista u posljednjoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, u kojoj je poražen od Šalkea. Tako će se i PAOK naći direktno u grupi Lige Evrope.

Zahvaljujući direktnom plasmanu ili kroz kvalifikacije, među kuglicama za grupnu fazu takmičenja u petak će biti:

Valensija, Lion, Totenhem, Dinamo Kijev, PSV, Bordo, Rubin, Sevilja, Standard, Fiorentina, Lacio, Bešiktaš, PAOK, Red Bul Salcburg, Genk, Dinamo Zagreb, Dnjepar, Trabzon, Anži, Betis, Vigan, Svonsi, Frajburg, Ajntraht, Vitorija Gimaraeš, Legija, Makabi Haifa, Rapid Beč, Pasoš Fereira, Eštoril, Šerif, Černomorec, Maribor, Kuban, Elfsborg, Makabi Tel Aviv, Slovan, Tun, Varegem, Apolon, Sent Galen, Esbjerg, Rijeka, Panduri, Ludogorec i Šahtjor Karagandi.

Utakmice grupne faze igraće se od 19. septembra do 12. decembra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC