• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Ostaje žal...

Ekspedicija Vojvodine tužna napustila Moldaviju, izbačena iz baraža za Ligu Evrope od Šerifa. "Imali smo šanse", kaže trener "lala" Marko Nikolić.

 Nikolić: Ostaje žal... Izvor: MONDO

Ni Vojvodina, ni Partizan. Od ranije ni Crvena zvezda, ni Jagodina.

Nijedan klub iz Srbije neće ove sezone igrati utakmice nakon avgusta. Crno-bijeli su poraženi od Tuna (0:3), a "lale" od moldavskog Šerifa (1:2).

Stotine Novosađana okupile su se u četvrtak uveče u centru grada da na velikom video bimu, po kiši, gledaju istorijski meč Vojvodine u dalekom Tiraspolju... Tiho su se razišli oko 21 čas.

Tim Marka Nikolića poražen je od Šerifa 1:2 i tako okončao skoro dvomjesečnu evropsku epizodu, tokom koje je eliminisao Hibernijans, Honved i skupocjenu Bursu.

Bez Abubakara Oumarua, "lale" nisu imale snage, ni kvalitet da eliminišu četvrtog rivala, nakon 1:1 na "Karađorđu".

Novosadski crveno-bijeli pokušali su u finišu da "bunarenjem" izbore dva gola, ali su uspjeli samo jedan. Na njihovu žalost, drugo poluvrijeme odigrali su bez najboljeg napadača Petra Škuletića, koji je zbog povrede zamijenjen u 48. minutu.

"Imali smo dobre šanse i u prvom i u drugom poluvremenu. Nismo dali gol iz tih prilika i ostaje nam da žalimo. Šerif je igrao čvrsto, imao je puno raspoloženih igrača. Postigli su prvi gol poslije naše greške. a mi smo imali i peh da je Škuletić morao da izađe već u 48 minutu, jer nije mogao izdržati bol u vratu od posljedice zadobijenog udarca", konstatovao je Nikolić.

Njegovom timu slijedi povratak u Srbiju i kratak odmor do početka priprema za nedjeljnu utakmicu sa Čukaričkim, liderom Jelen Superlige Srbije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC