• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted pazari u Baskiji?

Prvak Engleske poslao je ponudu za veznog igrača Atletik Bilbaoa, ali će morati da se vrati sa boljom, od 36 miliona evra!

 Junajted pazari u Baskiji? Izvor: MONDO

Pošto nije uspio da angažuje Tijaga Alkantaru i Seska Fabregasa, Mančester junajted okrenuo se španskom fudbaleru ne toliko zvučnog imena.

Radio "Cadena COPE", koji je prvi objavio vijest o transferu Alkantare u Bajern, sada tvrdi da je klub sa Old Traforda ponudio 30 miliona evra za Andera Hereru.

"Vezista" Atletika nedavno je napunio 24 godine, a od zapaženijih rezultata u "ličnoj karti" mu stoje finale Lige Evrope 2012. i U-21 titula prvaka Evrope 2011.

Hererina sloboda definisana je klauzulom u ugovoru i košta 36 miliona evra, a Baski su reagovali odbijanjem da ga prodaju za manje od toga.

"Ponuda je stigla u četvrtak uveče i odmah smo im odgovorili da ne pregovaramo o prodaji naših igrača", kratko je izjavio predsjednik kluba Hosu Urutija, čime je stavio do znanja da će Junajted morati da "podigne ulog".

Ovaj transfer ne bi značio odustajanje od Maruana Felainija, koga Everton odbija da proda, u paketu sa lijevim bekom Lejtonom Bejnsom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC