• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragan Đurić: Imali smo novca za pojačanja

Predsjednik Partizana nazvao je "sramotom" način na koji su crno-bijeli izgubili od kako je rekao, "prosječnog tima" Tuna u baražu za Ligu Evrope.

 Dragan Đurić: Imali smo novca za pojačanja Izvor: MONDO

"Ovo je jako ružan trenutak za srpski fudbal, prvenstveno za Partizan. Nemoć koju smo pokazali u Tunu je sramota, ali sve to pokazuje da je srpski fudbal doživio debakl", rekao je Đurić novinarima na aerodromu u Cirihu, poslije ubjedljivog poraza crno-bijelih od Tuna (0:3) i eliminacije iz Lige Evrope.

Đurić je dodao da ne može da nađe opravdanje za lošu igru Partizana.

"Da se protiv ovakve prosječne ekipe igra bez ideje, bez koncepcije, ne vidim čime bih to mogao da opravdam. Nažalost, moramo da shvatimo da su to naše mogućnosti i naše stanje", rekao je Đurić.

Upitan kakav je status trenera Vuka Rašovića, Đurić je odgovorio: "Normalan mu je status, kao i do sad".

MONDO je u četvrtak uveče objavio da je potpredsjednik kluba Branko Ružić zvao bivšeg trenera crno-bijelih Lotara Mateusa da zamijeni Rašovića na klupi.

"Mi radimo timski, svako donese svoje prijedloge i pričamo o tome. Sa Ružićem sam se juče čuo četiri puta, ali nismo pričali o tome. Ne vjerujem da je Ružić zvao Mateusa jer nam on uvijek kaže koju ideju ima", rekao je Đurić.

Na pitanje da li je razlog slabe igre to što se tim dosta promijenio od početka priprema, Đurić je rekao da se ne slaže s tim.

"Ne slažem se da je to problem, za Tun smo za svako mjesto, sem desnog beka, imali po dvije zamene", rekao je Đurić i dodao da će sportski sektor kluba napraviti analizu i da će se naći rješenje.

Prvi čovjek Partizana je rekao da nije tačno da klub nije imao novca za pojačanja.

"Imali smo dosta novca, novac nikada nije bio problem. Naravno, nismo imali 50 miliona evra, ali za naše okvire smo imali sasvim dovoljno", rekao je Đurić.

Partizan je krajem prošle nedelje objavio da je dogovorio transfer Marka Petkovića iz OFK Beograda, ali desni bek je odbio ponudu crno-bijelih. Petković je potom prešao u Crvenu zvezdu.

"Ugovor sa Petkovićem je validan, ovo je otimanje, sila i nepoštovanje", istakao je Đurić.

Član Upravnog odbora Partizana Mile Jovičić pred polazak u Tun je izjavio da Đurić treba da podnese ostavku jer radi loše, kao i zbog toga što se miješa u menadžerske poslove.

"Neću to da komentarišem, to ćemo da pričamo na Upravnom odboru. Vidjećemo da li će poslije toga da se nastavi po starom. Partizan je ozbiljan klub, svako može da da ideju, ali se ideje prihvataju ili ne prihvataju", rekao je Đurić.

Sljedeća sednica Upravnog odbora Partizana će, prema Đurićevim riječima, biti održana početkom naredne nedjelje.

(MONDO/Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC