• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rašović: Treba mi desni bek i napadač

Trener Partizana pred prvenstveni duel sa Radom može i hoće da računa na Nemanju Kojića koji se oporavio od povrede.

 Rašović: Treba mi desni bek i napadač Izvor: MONDO

Partizan se vraća u realnost, a to je igranje Superlige, domaćeg prvenstva u kojem je godinama neprikosnoven. Ali, za Evropu nema kvalitet.

U nedjelju na Topčidersko brdo, iz komšiluka stiže Rad. Trener Partizana Vuk Rašović, koji je ovog ljeta imao i dodatnog rivala u vidu uprave crno-bijelih, koja je prodala sve što je mogla, nema baš mnogo prostora za manevrisanje protiv "građevinara".

Ostao je Rašović i bez Aleksandra Mitrovića, jedinog napadača na kojeg je mogao da računa prije dva dana u Švajcarskoj. Dobra vijest po crno-bijele je da se u tim vraća Nemanja Kojić, koji se oporavio od povrede, a Rašović može da računa i na Ismaela Fofanu, koji nije imao pravo nastupa u Evropi.

"Kojić se osjeća bolje i sigurno će igrati. Igraće i Fofana, koji nije imao pravo nastupa protiv Tuna", rekao je Rašović na konferenciji za novinare pred utakmicu sa Radom.

On je dodao da ne zna kakva je situacija sa Markom Šćepovićem i objasnio da on nije bio u timu za meč u Švajcarskoj jer je bio više okrenut traženju inostranog angažmana. A na njega ne računa ni za meč protiv Rada.

Možda je Šćepović bio zauzet đuskanjem na splavovima, kako su objavili pojedini mediji.

Kako to treneri obično vole da kažu poslije nekog neuspjeha, u ovom slučaju evropskog, prva naredna utakmica dolazi "u nezgodnom trenutku". Tako je Rašović rekao i za ovu protiv Rada.

"Razgovarali smo (sa igračima) i nikome nije lako. Desilo se nešto što nismo očekivali, ali moramo dalje, moramo da se vratimo u život i zato je Partizanu potrebna pobjeda"
, naveo je Rašović.

Rad godinama unazad igra lijep fudbal, ali isto tako godinama unazad nikako da zadrži ekipu na okupu duže vrijeme. Prodaja igrača je omiljena "disciplina" svih menadžera i uprava u srpskom fudbalu.

"Igramo protiv mlade i poletne ekipe Rada, koja nije rezultatski najbolje startovala, ali koja godinama unazad igra dobar fudbal i dosta igrača iz omladinske škole prebacuje u prvi tim. Rad zna kako da igra protiv Partizana, imaće veliki motiv, ali mi moramo da vodimo računa i prevaziđemo situaciju, da se okrenemo prvenstvu i Kupu, takmičenjima koja su nam još preostala i da pobijedimo, jer za nas nema izgovora", rekao je trener crno-bijelih.

Nema sumnje da će navijači Partizana iskazati šta misle o trenutnom stanju u klubu, poziciji, "igrama" u Evropu...

"Ne znam kakva će biti reakcija, ali znam da im nije prijatno. Pokušaćemo da koliko-toliko ublažimo eliminaciju iz Evrope", kaže Rašović.

I onda je došao najzanimljiviji dio konferencije za novinare. O pojačanjima ili bolje rečeno novim igračima, pozicijama gdje je Partizan deficitaran...

"Nadam se još dvojici novajlija, na poziciji napadača i desnog beka".

Na pitanje novinara šta se dešava s transferom Uroša Đurđevića iz Rada, on je naveo da nema informacija dokle se stiglo.

"On je odličan igrač i dosta klubova ga želi, posjeduje potencijal i na njemu je da ga potvrđuje i da postane A reprezentativac, samo ćemo vidjeti u čijem će to dresu biti"
, rekao je Rašović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC