• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvoren stadion Voždovca na krovu (VIDEO)

Fudbalskom utakmicom Voždovac - Jagodina u okviru 4. kola JSL u subotu je otvoren stadion na četvrtom nivou beogradskog tržnog centra.

 Otvoren stadion Voždovca na krovu (VIDEO) Izvor: MONDO

Samo nekoliko dana prije 101. godišnjice od kada je otvoren prvi teren FK Voždovca, ovaj beogradski klub zaigrao je na svom novom stadionu. I to kakvom!

Subota, 31. avgust 2013. ostaće upisan u istoriji srpskog fudbala kao dan kada je prvi put utakmica Superlige igrana na vještačkoj travi i to na krovu tržnog centra koji se nalazi u beogradskom naselju Braće Jerković.

Pred početak utakmice 4. kola Superlige nije ovim povodom priređena posebna svečanost, pa čak na pojedinim mjestima ni pijesak nije očišćen.



Iako je prije godinu dana najavljivano da će svečanom otvaranju stadiona prisustvovati neki od bundesligaša ili brazilskih timova, čast da sa Voždovcem prva zaigra na novom stadionu pripala je osvajaču Kupa Srbije, Jagodini.

Pred početak utakmice 4. kola Superlige nije ovim povodom priređena posebna svečanost. Utakmici prisustvuju nekadašnji predsjednik Zajednice Superlige Dragan Aca Bulić, gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma, član UO Crvene zvezde i istaknuti političar Alaksandar Antić...

Stadion Voždovca smješten je na četvrtom nivou tržnog centra u Zaplanjskoj ulici i napravljen je po standardima UEFA. Ima 5.174 sedećih mjesta, pokrivene sve četiri tribine i reflektore. Sam teren je na 24 metara iznad tla, a posljednji red tribina na 45. Na otvaranju je bilo prisutno oko 4.000 navijača.

Fudbalski mečevi za koje bude Komisija za bezbjednost FSS utvrdila da su visokog rizika neće biti igrane na ovom stadionu, već će Voždovac biti domaćin na stadionu Obilića.

VIDEO

Uskoro ćete moći da pogledate video prilog sa otvaranja stadiona FK Voždovac.

(Aleksandra Petrovski, MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC