• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović: Treba nam više kreacije u igri

Trener Crvene zvezde nije zadovoljan izdanjem u Kragujevcu, uprkos pobjedi 2:0. Strateg Radničkog 1923 žali zbog grešaka kod primljenih golova.

 Stojanović: Treba nam više kreacije u igri Izvor: MONDO

Ni Slaviša Stojanović, ni Radmilo Ivančević nisu bili srećni poslije utakmice Radničkog 1923 i Crvene zvezde u 4. kolu Jelen Superlige Srbije.

Gosti iz Beograda slavili su 2:0, ali slovenački strateg kaže da igra nije bila na nivou koji očekuje od svojih igrača.

"Ostvarili smo veoma važnu pobjedu i završili ciklus od četiri utakmice, u kojem smo tri puta gostovali. Zadovoljan sam pobjedom, ali ne i igrom jer smo imali dosta problema u kontroli i protoku lopte. Poboljšali smo realizaciju, međutim, treba nam više kreacije u igri", rekao je Stojanović poslije meča i dodao:

"Slijedi nam dvonedjeljna pauza u kojoj ćemo se truditi da ispravimo sve nedostatke i u nastavak prvenstva uđemo mnogo bolji i spremniji".

Vešović u "klubu 100"

Desni bek Crvene zvezde Marko Vešović (22) odigrao je u Kragujevcu stotu utakmicu u crveno-belom dresu.

Mladi Podgoričanin na "Marakanu" je došao juna 2010. godine iz Budućnosti.

"Ne bih imao ništa protiv da u Crvenoj zvezdi odigram još 100 utakmica, jer ovo mi je četvrta sezona u klubu. Upoznao sam sve i od prvog dana se osjećam fenomenalno u najvećem klubu na Balkanu, a 'Marakanu' doživljavam kao svoju drugu kuću. To kada kažem, zaista tako mislim, nije fraza", kazao je crnogorski reprezentativac za klupski sajt.

Trener Kragujevčana Radmilo Ivančević rekao je da su njegovi igrači ispunili dogovor i zatvorili napade Zvezde po bokovima, ali mu je žao su golove primili iz svojih grešaka.

"Kontrolisali smo veći dio utakmice. Zvezda nam ništa nije mogla u prvom poluvremenu, ali umjesto da damo gol, primili smo ga iz prekida. Potom smo čekali šansu da izjednačimo, a napravili smo kardinalu grešku. Trčali smo, borili se, 'izginili' i na kraju izgubili", razočaran je Ivančević.

U Superligi Srbije predstoji dvonedjeljna pauza zbog utakmica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, tako da će se mečevi 5. kola igrati 14. i 15. septembra. Zvezda će biti domaćin Donjem Sremu, a Radnički 1923 gost Rada.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC