• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan pozajmio još jednog igrača

Dejan Babić, koji nikako nije dobijao pravu šansu u Partizanu, pozajmljen užičkoj Slobodi. Andrej Mrkela prešao u Spartak iz Subotice.

 Partizan pozajmio još jednog igrača Izvor: MONDO

Nekadašnji trener Partizana Aleksandar Stanojević je svojevremeno, u opuštenom ćaskanju sa novinarima, rekao da je Dejan Babić za njega misterija. Dječko ima sve, samo nikako da "provalim" šta je sa njim, govorio je Stanojević.

Ni treneri koji su bili u Partizanu poslije Stanojevića nisu uspijevali da "riješe" zagonetku zvanu Dejan Babić. Ovaj talentovani fudbaler, koji ima 24 godine, doveden je u Partizan iz BSK Borče na ljeto 2011. godine. Od tada je upisao 45 nastupa za Partizan, ali uglavnom sa klupe.

Za Babića bi se moglo reći da je još jedan od onih talentovanih fudbalera, koje pored fudbala privlače i neke druge, nefudbalske stvari, koje su mu, zapravo, prepreka da napravi iskorak u karijeri.

Možda će mu u tome pomoći to što je Partizan odlučio da ga pošalje na pozajmicu u užičku Slobodu.

Babić je, inače, jedan od nekolicine igrača Partizana koji su poslati na pozajmicu ovog ljeta. Bek Branko Pauljević je u niškom Radničkom, a Filip Knežević u kragujevačkom Radničkom.

Iz srpskog fudbala i vijest da je Andrej Mrkela novi igrač subotičkog Spartaka. Ovaj 21-godišnji fudbaler igrao je za Crvenu zvezdu, potom je prešao u Rad, a u proljećnom dijelu prošle sezone bio je na pozajmici u turskom Eskišehisporu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC