• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK Borac: Podrška Nemanji Bilbiji

U Trofejnoj sali FK Borac održana je sjednica Upravnog odbora na kojoj je odbačena tvrdnja da klub stoji iza natpisa protiv porodice Nemanje Bilbije.

 FK Borac: Podrška Nemanji Bilbiji Izvor: MONDO

Na utakmici protiv bijeljinskog Radnika, koju su Banjalučani riješili u svoju korist rezultatom 2:0, navijači Borca tokom većeg dijela susreta skandirali su protiv svog nekadašnjeg ljubimca Nemanje Bilbije, koji je odlučio da potpiše ugovor sa vicešampionom BiH, ekipom Sarajeva, iako je na stolu imao ponudu da se vrati u matični klub.

UO FK Borac iznio je zvaničan stav u kome odbacuje sve tvrdnje da stoji iza natpisa protiv porodice Nemanje Bilbije i na današnjoj sedmoj redovnoj sjednici je osudio grafite mržnje prema pomenutoj porodici.

UO je upoznat sa činjenicom da je sportski direktor pokušao da sjedne za sto i da pregovara sa Nemanjom Bilbijom oko njegovog ponovnog angažmana u FK Borac, ali do sastanka nije došlo iz samo njemu poznatih razloga. UO je imao najbolje namjere i Nemanji Bilbiji želi puno uspjeha u novom klubu sa kojim je potpisao ugovor.

Na sjednici je donesena i odluka da se u UO kooptira Muhamed Ibrahimbegović. Novi član će usko sarađivati sa sportskim direktorom Branislavom Krunićem, a isto tako radiće na animaciji omladinskog fudbalskog pogona banjalučke regije, jer će se Borac u budućnosti oslanjati na provjerene domaće mlade kadrove.

Odlučeno je i da se omladinska škola samofinansira i da se omasovi, a koordinator ove škole Stojan Malbašić u roku od 15 dana mora dostaviti plan i program rada koji će biti analiziran nakon 90 dana.

Takođe, na mjesto v. d. direktora umjesto Momčila Savičića na period od 90 dana imenovan je Stanoje Štrbac. UO FK Borac se zahvalio Savičiću na maksimalnom angažmanu i uloženom trudu u proteklih pet mjeseci.

OFK BEOGRAD
Borac će pauzu u prvenstvu iskoristiti za odigravanje prijateljske utakmica sa OFK Beogradom. Ovaj susret biće odigran na Gradskom stadionu u subotu, 7. septembra sa početkom u 18 časova. Delegacija OFK Beograda dolazi u punom sastavu, što će biti odlična prilika da se razmijene pozitivna iskustva i uspostavi što čvršća saradnja.

ŽFK BANJALUKA
FK Borac ustupio je na korištenje Gradski stadion ŽFK Banjaluka u terminima odigravanja njihovih domaćih utakmica (8. i 15. septembar, te 13. oktobar i 17. novembar).

(B. J. - MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC