• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako mu stoji crveno i bijelo?

Šćepović predstvaljen u Pireju. Kao veliki navijač Partizana, što je uvijek isticao, sada će morati da nosi crveno-bijelu opremu.

 Kako mu stoji crveno i bijelo? Izvor: MONDO

Navikli su navijači u Srbiji da Marka Šćepovića gledaju u Partizanovoj crno-bijeloj sportskoj opremi. Od ponedjeljka njegove klupske boje se, za srpske prilike, dijametralno razlikuju - sada su crvena i bijela.

Mladi napadač posljednjeg dana prelaznog roka postao je član grčkog šampiona Olimpijakosa i naredne četiri godine igraće za klub iz Pireja. Prema navodima grčkih medija transfer je vrijedan oko 3,5 miliona evra.

Šćepović je posljednje tri godine bio član Partizana, u kojem je i ponikao, ali je od početka bio u sukobu sa navijačima "parnog valjka", jer oni nisu imali previše razumijevanja za njegove promašaje i loša izdanja, iako su mu tek 22 godine.

Nesporno, Šćepović ima veliki potencijal, što je je i pokazao za vrijeme dok je trener Partizana bio Aleksandar Stanojević. Mladi stručnjak disciplinskim mjerama uspio je da ga pokrene iz "mrtve tačke", a napadač mu se vrlo brzo odužio golovima i dobrim partijama, pogotovo u "vječitom derbiju".

Međutim, ubrzo je zaradio tešku povredu ukrštenih ligamenata koljena i morao je da odsustvuje šest mjeseci sa terena. Vratio se kod trenera Vladimira Vermezovića, ali je njegova karijera stagnirala, uprkos čestim pozivima selektora "orlova" Siniše Mihajlovića.

Šćepović je od početka ove sezone bio na udaru navijača Partizana, a njihov "rat" je kulminirao poslije meča sa Ludogorecom u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Tom prilikom je jedan od vođa Grobara na atletskoj stazi stadiona u Humskoj, pred brojnim fotoreporterima, skinuo kapitensku traku napadaču.

Poslije te utakmice Šćepovića više nije bio u kombinaciji kod trenera Vuka Rašovića i vrlo brzo je pronašao novi klub. Inače, u potrazi za inostranim angažmanom bio je još od kraja prošle sezone.

Zanimljivo, svi koji su imali prilike da ga treniraju u Partizanu nisu krili da je riječ o velikom talentu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC