• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US OPEN: Ispala i Ana

Srpska teniserka dobila prvi set protiv Azarenke, ali nije uspjela još jedan koji bi je odveo u četvrtfinale gren slema u Njujorku.

 US OPEN: Ispala i Ana Izvor: MONDO

Ana Ivanović, iako je bila na korak od podviga protiv drugog nosioca, zaustavljena je u osmini finala US Opena.

I ona je, kao nešto ranije Janko Tipsarević, imala priliku da se preko favorita domogne naredne runde na Flešing Medouzu, ali je zatajila kada je bilo najpotrebnije da odigra na visokom nivou.

Viktorija Azarenka pobijedila je 2:1 (4:6, 6:3, 6:4). Meč je trajao dva sata i 13 minuta.

Ivanovićeva je poslije odličnog starta neshvatljivo pala u nastavku susreta i dozvolila drugoj teniserki svijeta da zabilježi i petu pobjedu iz sedam međusobnih duela.

Srpkinja je sjajno otvorila meč, dobro se kretala i udarala loptice iz forhenda, pa je vrlo brzo došlao do prednosti od 3:0. Nastavila je sa agresivnom igrom, napadala je servis protivnice, pogodila čak 18 vinera i sasvim zasluženo došla do vođstva.

Drugi set obilježila je nesigurna igra obje teniserke. Seriju od pet vezanih brejkova u kojima nijedna igračica nije uspjela da sačuva svoj servis prekinula je Bjeloruskinja u šestom gemu poslije tri neiznuđene greške Ivanovićeve i uvela meč u treći set.

Dosta oscilacija u igri bilo je i u odlučujućem setu i to sa obje strane mreže, međutim bolju koncentraciju u završnici imala je Azarenka i iskoristila neiznuđene greške protivnice.

Azarenka će u četvrtfinalu igrati protiv Danijele Hantuhove iz Slovačke, koja je sa 2:1 u setovima pobijedila Amerikanku Alison Riske.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC