• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Misimović: Možemo slaviti u oba meča!

Zvjezdan Misimović uvjeren da Bosna i Hercegovina može da pobijedi u dvomeču sa Slovacima i trasira put na Svjetsko prvenstvo. Stigao i Edin Džeko.

 Misimović: Možemo slaviti u oba meča! Izvor: MONDO

"Očekivanja su nam jasna. Pobjedom nad Slovacima možemo napraviti veliki korak prema Mundijalu. Oni imaju kvalitetan tim, ali tim koji može i podbaciti. Mi trebamo biti svjesni svog kvaliteta. Ako budemo pravi, možemo ih pobijediti u oba susreta", izjavio je popularni Miske, prenosi "Dnevni avaz".

Na pitanje šta bi moglo da presudi utakmicu u petak na "Bilinom polju" i da li bi to mogao biti rani gol, Zvjezdan je rekao da to ne mora ništa da znači.

"Možemo do pobjede i golom u posljednjem minutu, ali je bitno imati strpljenja i ne odstupati od svojih zamisli. U Zenici će biti užarena atmosfera i iza sebe ćemo imati navijače koji će nas nositi i pomoći nam da ostvarimo cilj", rekao je Misimović.



"Zmajevi" su u utorak odradili novi trening i to bez Edina Džeke, ali navijači BiH mogu da odahnu jer je centarfor Mančester sitija stigao na okupljanje.

Džeko je na svojim profilima na društvenim mrežama večeras objavio fotografiju na kojoj je zajedno sa ocem Midhatom, uz komentar: "Došao".

Najbolji strijelac "zmajeva" imaće Martina Škrtela za direktnog čuvara, a šta defanzivac Liverpula i  njegov saigrač iz reprezentacije Slovačke Marek Hamšik, misle o predstojećem meču u Zenici pročitajte OVDJE.

(MONDO, foto: FS BiH, facebook.com/edindzeko)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC