• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER BiH: Mladost promijenila trenera

Upravni odbor Mladosti smijenio dosadašnjeg kormilara Miroslava Milanovića i na njegovo mjesto doveo Dušana Jevrića, prenio je sajt RS-sport.

 PREMIJER BiH: Mladost promijenila trenera Izvor: MONDO

Nakon serije loših rezultata na otvaranju debitantske sezone u Premijer ligi BiH i svega četiri osvojena boda na šest utakmica, tim iz Velike Obarske promijenio je trenera.

Upravni odbor Mladosti donio je odluku da smijeni dosadašnjeg kormilara Miroslava Milanovića i angažuje Dušana Jevrića, prenio je sajt RS-sport.

Iako je Milanović uveo Mladost u elitu, loš start prve premijerligaške sezone koštao ga je posla, pa će njegovo mjesto zauzeti nekadašnji trener Slavije iz Istočnog Sarajeva i bijeljinskog Radnika Dušan Jevrić.

Jevrić je rođen 5. septembra 1970. godine u crnogorskom gradu Berane, a kao fudbaler najveći uspjeh ostvario je kao igrač beogradskog Obilića, sa kojim je 1998. osvojio šampionsku titulu u Srbiji (tada Srbiji i Crnoj Gori).

Prvi klub koji je vodio sa klupe bila je Mladost iz Lučana u sezoni 2002/03, nakon čega je bio trener mlađih selekcija Obilića i Radničkog JP iz Beograda. Nedugo zatim preuzeo je seniorski tim Obilića, a prvi put u BiH radio je 2006. godine, kada je bio kormilar Radnika. U Bijeljini se nije dugo zadržao, otišao je u Voždovac, nakon čega se ponovo vratio u Premijer ligu BiH, ali ovaj put u Slaviju. Nakon sezone u Istočnom Sarajevu, odlazi u Novi Pazar, pa u Jezero, a zatim u daleki Al Ahli iz Maname. Trenerski put zatim ga je odveo u Mornar iz Bara, pa Inđiju, a posljednji angažman imao je prošle sezone u Jedinstvu iz Bijelog Polja.

Jevrić će na klupi Mladosti zvanično debitovati nakon pauze u prvenstvu, na utakmici 7. kola, kada ekipu iz Velike Obarske očekuje teško gostovanje na "Koševu" ekipi Sarajeva (14. septembar).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC