• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džajić: Nisam odbio mjesto u FSS

Predsjednik Crvene zvezde kaže da nije definitivno odbio mjesto predsjednika FSS, ali da u ovom trenutku ne razmišlja o tome.

 Džajić: Nisam odbio mjesto u FSS Izvor: MONDO

Dragan Džajić figurira, bar u čaršijskim pričama, kao prvi kandidat za nasljednika Tomislava Karadžića na mjestu Fudbalskog saveza Srbije.

Karadžić jeste najavio odlazak u decembru, mada je i dalje otvoreno pitanje da li će zaista otići. Mnogi, a prije svih oni naklonjeni Crvenoj zvezdi voljeli bi da na mjestu prvog čovjeka srpskog fudbala vide Dragana Džajića.

U intervjuu zagrebačkom "Jutarnjem listu", Džajić je govorio na tu temu, odnosno odgovorio je na pitanje da li je zaista kandidat za predsjednika FSS.

"U ovom času nisam zainteresovan. Po medijima se provlači da sam odbio. Nisam odbio, vidjećemo. Trenutno sam samo okupiran sam Zvezdom, a ko zna šta će biti za pet, šest mjeseci", izjavio je Džajić.

Legendi Crvene zvezde bilo je postavljeno i pitanje šta misli o prvom čovjeku Dinama Zdravku Mamiću, koji je uvijek pohvalno govorio o Džajiću, pogotovo mu pružajući podršku kada je bio pod optužbama srpskog pravosuđa za malverzacije sa transferima pojedinih igrača Zvezde.

Džajić ga je pozvao da dođe u Zvezdu jednog dana, ako bude ostao bez posla!

"O Zdravku Mamiću zaista imam najpozitivnije mišljenje. Sposoban je menadžer, Dinamo već godinama suvjereno vlada hrvatskim fudbalom, u transferima igrača na solventno tržište je nenadmašan. U mojim teškim trenucima, kada sam bio na dnu, bio je vrlo korektan. Zašto ga ne vole? Na ovim prostorima ne vole ljude koji su uspjeli. Ako jednog dana ostane bez posla u Dinamu, neka se javi...", rekao je predsjednik Crvene zvezde.

Zvezda je u prošlosti imala fudbalere iz Hrvatske, a ne tako davno Robert Prosinečki je bio i rener prvog tima crveno-bijelih. Džajić kaže da mu je žao što nije uspio da dovede Zvonimira Bobana.

"Uvijek smo mi znali koga kupujemo! I Bračun i Goran Jurić i Ivković su bili odlične kupovine. Žao mi je jedino što u Zvezdu nisam uspio da dovedem Zvonimira Bobana, njega sam izuzetno poštovao. A godinu dana je trenirao u Beogradu, na našem stadionu, ali, nisam uspio da ga slomim", kaže Džajić.

Pred utakmicu Srbija - Hrvatska u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, Džajić je uvjeren u pobjedu Srbije.

"Srbija ima dobre individualce, koje, nažalost, nismo uspjeli da sklopimo u dobar team. Hrvati su bolja cjelina, tek povremeno osvježavaju ekipu novim imenima. Teško da može jedan igrač da odigra presudnu ulogu, a našu šansu vidim i u činjenici da Hrvatska u posljednje vrijeme ne briljira. U ovoj utakmici Hrvatska nije favorit, ovo je vjerovatno i njeno najteže gostovanje, i ako se na 'Marakani' izvuče bez poraza, kapa do poda, prava je ekipa", kaže Džajić.

Upitan šta misli o Siniši Mihajloviću kao selektoru, predsjednik Zvezde nije bio određen.

"Volim Sinišu Mihajlovića, bio je vrlo dobar igrač Crvebe zvezde, znam da je pošten i kvalitetan momak. U ovom trenutku stvarno ne znam šta bi bilo pametnije, ne razmišljam u tom pravcu. Siniša je na meti kritičara, pripisuju mu neke stvari koje mu njegov moral ne bi dopustio. Drag mi je čovjek, a opet, rezultat nije dobar...".(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC