• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Belgijskih 200 hiljada razloga za trijumf

Za plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine svakom igraču reprezentacije Belgije obećana nagrada od 200.000 evra

 Belgijskih 200 hiljada razloga za trijumf Izvor: MONDO

Reprezentativci Belgije žestoko su motivisani da obezbjede direktan plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, jer je za taj podvig svakom igraču obećana nagrada od 200.000 evra .

Selekcija Marka Vilmotsa vodi u grupi A tri kola prije završetka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Belgijanci su osvojili 19 bodova, tri više od drugoplasiranih Hrvata i čak 12 više od Srbije, koja zauzima treće mjesto.

Već na duelu protiv Škotske večeras u Glazgovu imaće veliki motiv da ostvare novi trijumf, jer im je za direktan plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu naredne godine obećan ekstra bonus. Naime, ukoliko do kraja kvalifikacija sačuvaju prvo mjesto u grupi A, svakom igraču biće isplaćena nagrada od 200.000 evra, prenosi belgijski list "La Libre".

Odličan učinak Belgije već je nagrađen, jer poslije svake pobjede dobijaju po 8.000 evra. Unaprijed određene premije bile su dovoljan podstrek za igrače belgijske selekcije da u kvalifikacijama igraju na najvišem nivou.

Tibo Kurtoa, golman Belgije, tvrdi da novac nije jedini razlog za odlične partije njegovog tima.

"Mislim da je belgijski fudbal dosta napredovao i mi imamo dovoljno motiva da to i potvrdimo. Ovo je naše vrijeme za uspjeh i silno želimo da se dokažemo i iskoristimo sjajnu priliku za uspjeh", izjavio je čuvar mreže Belgijanaca.

Ekipu selektora Vilmotsa poslije meča na "Hempden parku" do kraja kvalifikacija očekuje još gostovanje Hrvatskoj, 11. oktobra i četiri dana kasnije duel sa Velsom u posljednjem kolu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC