• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha: Do decembra sam tu, pa ćemo vidjeti

"Ne razmišljam o tome (odlasku sa mjesta selektora). Već sto puta sam rekao da mi ugovor ističe u decembru. Do tada sam tu, poslije ćemo vidjeti".

 Miha: Do decembra sam tu, pa ćemo vidjeti Izvor: MONDO

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je poslije remija sa Hrvatskom (1:1) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo da nema na čemu da zamjeri igračima koji su pokazali da je nacionalni tim na pravom putu.

"Nije prvi put, vjerovatno ni posljednji da plaćamo danak neiskustvu. Ne mogu ništa negativno da kažem što se tiče večerašnje utakmice. Momci su pokazali da treba da se vjeruje u njih. Igrali su protiv osme selekcije svijeta, ali ta razlika se nije vidjela. U prvom poluvremenu nam nisu nijednom šutnuli na gol. Igrali smo dobro, ali fudbal je lijep samo kad se pobijedi", rekao je Mihajlović na konferenciji za novinare poslije utakmice.

On je istakao da je ekipa napravila samo jednu grešku.

"Zadovoljan sam u suštini kako smo odigrali. Djelovali smo kao ekipa, u dobrim i lošim utakmicama. Napravili smo jednu grešku, a velike ekipe znaju to da kazne. Naivno smo primili gol, ali smo imali snage da se vratimo u igru. Sve u svemu, momci su ispunili ono što sam očekivao", naveo je on.

Mihajlović je dodao da ne razmišlja o odlasku sa funkcije selektora.

"Ne razmišljam o tome. Već sto puta sam rekao da mi ugovor ističe u decembru. Do tada sam tu, poslije ćemo vidjeti", poručio je on.

Selektor Srbije ponovio je da je u kvalifikacijama glavna boljka ekipe bila loša realizacija.

"Naša stara boljka u ovim kvalifikacijama - imali smo šanse, ali nismo davali golove. Ne znam da li će da se vrati. Važno da imamo čistu savjest. Sreća treba da se zasluži. Možda plaćamo cehove nečega od ranije, a možda neko pokupi plodove kasnije. Znamo da smo na pravom putu", istakao je Mihajlović.

On se pohvalno izrazio o kolegi sa hrvatske klupe Igoru Štimcu.

"Štimac je došao u reprezentaciju koja dugo igra zajedno. Nastavio je tim putem, nije ni to lako. Sada su sigurno drugi, nadam se da će proći baraž i kvalifikovati se za Mundijal", zaključio je Mihajlović.
(MONDO/Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC