• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ORLOVI: Šta da se radi...

Reprezentativci Srbije razočarani zbog remija sa Hrvatskom i gubitka svake šanse da se nađu na Mundijalu u Brazilu, ali vjeruju u "bolje sutra".

 ORLOVI: Šta da se radi... Izvor: MONDO

Šteta... Zaslužila je Srbija u petak uveče da pobijedi Hrvatsku, ali je meč u Beogradu završen 1:1.

Tim rezultatom naša reprezentacija izgubila je svaku mogućnost da se dogodine nađe na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, dok će Hrvati u preostale dvije utakmice kvalifikacione Grupe A pokušati da prestignu Belgiju na vodećoj poziciji.

"Orlovi" su prije meča sa "vatrenima" imali samo teoretsku šansu da se nađu u baražu za Mundijal, ali i nju su izgubili poslije jedne greške Filipa Đuričića u 53. minutu, sjajnog dodavanja Darija Srne i još bolje realizacije Marija Mandžukića.

Bila je to jedina "prava" šansa Hrvata, čega su svjesni i u našem timu.

"Bolje smo igrali, a primili smo gol iz individualne greške. Ne mogu da budem zadovoljan, ali mogli smo i da izgubimo... Da smo izgubili, ne znam kako bismo poslije nastavili (protiv Velsa i Makedonije, prim. aut)", istakao je zamjenik kapitena Srbije Aleksandar Kolarov.

Defanzivac Mančester sitija vjeruje da naš tim ima svetlu budučnost.

"Izgubili smo sve nade u plasman na Svjetsko prvenstvo i teško je, ali na pravom smo putu. Treba da nastavimo da radimo i vjerujemo u nas same. Imamo dosta dobrih mladih igrača, koji se polako afirmišu. Ja imam 27 godina i sigurno ću igrati još za reprezentaciju. Dokle god budem mogao i dok selektor misli da sam potreban. Biću uz ove mlade momke da im budem primjer radom i ponašanjem. Isto mislim i za Baneta (Ivanovića)", dodao je Kolarov.

Kapiten Branislav Ivanović smatra da je njemački sudija Feliks Brih mogao i bolje da odradi posao u Beogradu.

"Mislim da je izgubio kontrolu u drugom dijelu i da nije osjećao ono što se dešavalo u igri. Ne želim da komentarišem sudijske odluke, ali ključni detalj utakmice je isključenje Nemanje Matića", ocijenio je Ivanović.

Iako je u jednom trenutku drugog poluvremena žustro protestovao kod sudije Briha, Ivanović je demantovao da se svađao sa njim.

"Nisam se svađao sa sudijom. Napomenuo sam mu prije utakmice da je bitna za nas i da u timu ima mnogo mladih igrača sa velikom željom da se dokažu", kratko je rekao kapiten "orlova".

Strijelac pogotka za naš tim, Aleksandar Mitrović, pomešanih osjećanja napustio je stadion.

"Presrećan sam zbog gola, ali ostaje žal što rezultat nije drugačiji. Ovo mi je bila najveća utakmica u karijeri, međutim, ovo je još mlad tim, koji ima svijetlu budućnost", smatra napadač Anderlehta.

Golman Vladimir Stojković istakao je da je očekivao više od hrvatskih fudbalera.

"Znali smo da će izaći na teren zatvoreno i da će igrati tvrdo. Pokazali smo da smo bolji, ali su uspjeli da jedinu šansu pretvore u gol. Više sam očekivao od njih...", kazao je čuvar mreže.

Do kraja kvalifikacija "orlovima" su ostale još dvije utakmice. Prvo u utorak protiv Velsa u Kardifu, a onda 15. oktobra protiv Makedonije u Jagodini.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC