• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Subotić uzeo "brejk" od reprezentacije

Štoper Borusije, na insistiranje trenera Klopa, želi da se do kraja 2013. maksimalno posveti treninzima u klubu.

 Subotić uzeo "brejk" od reprezentacije Izvor: MONDO

Preostale tri utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, biće prilika da se na centralnim odbrambenim pozicijama u reprezentaciji Srbije oproba neki igrač koji je do sada imao manju minutažu.

Standardni štoper "orlova" Neven Subotić, koji je u petak protiv Hrvatske nastupio u paru sa Matijom Nastasićem, saopštio je selektoru Siniši Mihajloviću da mu neće biti na raspolaganju do kraja kalendarske godine, prenosi B92.

"Obavijestio sam selektora o želji da se u narednom periodu posvetim individualnom radu u klubu i namjeri da dodatno napredujem", poručio je Subotić.

"Remijem sa Hrvatskom izgubili smo, nažalost, šanse da se plasiramo na SP i ja sam poslije razgovora sa trenerom Jirgenom Klopom zamolio selektora za razumijevanje".

On je dodao da je Mihajloviću zahvalan na podršci i naglasio da nije za sobom zatvorio vrata nacionalnog tima. Subotić kaže da će sa zadovoljstvom učestvovati u narednom kvalifikacionom ciklusu, za prvenstvo Evrope 2016.

"Ubijeđen sam da će Srbija u narednom ciklusu pokazati sav kvalitet i da ćemo uspjeti da se plasiramo na EP. Volio bih da budem dio te ekipe".

Kao logične alternative za utorak i gostovanje Velsu nameću se Milan Biševac i Nikola Maksimović, ali ostaje da se vidi šta će osmisliti Siniša Mihajlović.(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC