• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Petrolula "žive" za "fajt"

Rumunski prvoligaš Poješti Petrolul važi za jednu od najprgavijih ekipa u Evropi. Izgleda da igrači ovog tima obožavaju da se tuku.

 Igrači Petrolula "žive" za "fajt" Izvor: MONDO

Opet su se pobili...

Svakom se desi da se u žaru sportske borbe "zakači" ili razmeni nekoliko udaraca sa protivnikom. Ništa strašno. Ali, ako se to ponavlja vrlo često, onda sigurno postoji neki problem.

Fudbaleri Petrolula opet su se pobili sa rivalom, ovaj put na prijateljskom meču protiv Partizanovog krvnika Ludogoreca

Incidenti su počeli pošto je igrač rumunskog tima vrlo grubo s leđa faulirao Kosmina Mutija. Iako se rumunski igrač u redovima bugarskog šampiona vrlo brzo smirio i oprostio protivniku grubost, situacija je postala prilično napeta.

Došlo je do guranja i udaranja u masi igrača oba tima, pa je sudija morao da pokaže dva crvena kartona. Ali, isključeni igrači nastavili su da se biju i u tunelu, tako da je jedino rješenje bilo da se meč prekine.

Rumunski klub je postao poznat po incidentima krajem 2011. godine, kada je navijač Petrolula, na utakmici nacionalnog prvenstva protiv Steaue, uletio na teren i udario Gerogija Galamaza, koji je zbog toga završio u bolnici. Meč nije prekinut u tom momentu, već poslije drugog incidenta, kada je bakljom pogođen golman bukureštanskog sastava Razvan Stanka.

Na toj utakmici u centar pažnje dospio je Novak Martinović. Sadašnji defanzivac Crvene zvezde sukobio se na terenu sa huliganom iz Ploještija i zbog toga je postao omiljen kod navijača Steaue.

Tačno godinu i po dana poslije tog incidenta, dogodio se novi (nabrajamo samo velike). Ovaj put igrači Petrolula su se potrudili da zasjene Luisa Suareza. U posljednjem kolu prošle sezone ekipa iz Ploještija se borila za izlazak u Evropu. Nervoza na terenu je bila ogromna. Meč je završen sa čak šest crvenih kartona, od kojih su gosti dobili tri u maratonskoj sudijskoj nadoknadi vremena od 15 minuta.

Golman Petrolula, Mirčea Bornesku, dva puta je ujeo protivničkog fudbalera. Bilo je i pesničenja.

Grubosti Rumuna na svojoj koži osjetili su i igrači Partizana. Crno-bijeli su ovog ljeta na pripremama odmjerili snage s njima i malo je nedostajalo da se utakmica ne završi. Igrači Petrolula bili su pregrubi i pravo je čudo kako se niko nije povrijedio.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC