• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tole: Ponuda za Mihu se sprema

Tomislav Karadžić rekao za "Sport" da će Siniši Mihajloviću, najvjerovatnije, biti ponuđen novi ugovor.

 Tole: Ponuda za Mihu se sprema Izvor: MONDO

Siniša Mihajlović uveliko je bio "bivši" selektor Srbije, a onda je uslijedio meč sa Hrvatskom u Beogradu, dobra igra, i najvjerovatnije nova ponuda iz Fudbalskog saveza Srbije za popularnog "Mihu".

Aktuelni predsjednik srpske "kuće fudbala" planira da Mihajloviću predloži nastavak saradnje i da upravo on bude i dalje kormilar "orlova" u pokušaju da dolete do Francuske i Evropskog prvenstva 2016.

"Razgovaraćemo sa Mihajlovićem i predočiti mu naše viđenje stvari. Uradićemo analizu pređenog puta, čuti, naravno, i njegovo mišljenje. U ovom trenutku veoma smo blizu odluke da mu ponudimo nastavak saradnje do EP 2016. u Francuskoj", ističe za "Sport" Tomislav Karadžić.

Mihajlović je bio taj koji je u reprezentaciji Srbije prvi povukao dublje "rezove" i selektirao mladu, ali perspektivnu ekupu. U Kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu je dosta lutao, naravno, pravio je i velike greške, ali poslije preležanih "dečjih bolesti" igra "orlova" trebalo bi samo da napreduje.

"Javnost je bila za njegov dolazak na kormilo reprezentacije", podsjeća na činjenice Karadžić.

"Ali, shodno našem mentalitetu koji priznaje samo sve i odmah, došlo je do osuda i kritika, prije svega zbog toga što je izostao rezultat. Ali, i nekih stvari koje nemaju veze sa reprezentacijom. Mi smo još tada rekli da nam je cilj plasman na jedno od dva velika takmičenja, svjesni da će Mihajlović podmladiti ekipu, zahvaliti se iskusnim igračima koji su mnogo dali reprezentaciji. Mislim tu na kapitena Stankovića, Jovanovića, Pantelića, Žigića, Krasića...", rekao je prvi čovjek FSS.

Sve u svemu, Karadžić smatra da je Mihajlović uradio pravu stvar.

"Mišljenja smo da je Mihajlović uradio dobru stvar, nacionalnom timu podario mnogo novih imena koja su nam garant da ćemo u narednim kvalifikacionim ciklusima lakše pronalaziti put do završnice velikih takmičenja".

Neće svi biti zadovoljni ako Mihajlović prihvati novu ponudu FSS.

"Uglavnom su to isti oni koji su do juče napadali FSS i tražili upravo da Mihajlović postane selektor. Sada iz njima poznatih razloga traže smjenu istog, a navodno sve zbog brige za budućnost srpskog fudbala. Upravo zbog te brige mi želimo kontinuitet i nastavak saradnje sa čovjekom koji je na dobrom putu da reprezentaciji vrati poštovanje", rekao je Tomislav Karadžić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC