• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" u Kardifu: Idemo na pobjedu

Uprkos tome što su izgubili sve šanse da se plasiraju na izabranici Siniše Mihajlovića najavljuju da će protiv Velsa odigrati maksimalno.

 "Orlovi" u Kardifu: Idemo na pobjedu Izvor: MONDO

Fudbalska reprezentacije Srbije doputovala je u Kardif na meč protiv selekcije Velsa, koji će biti odigran u utorak od 20 časova.

Tim Siniše Mihajlovića u Kardifu će zbog suspenzija i povreda biti oslabljena. U ekipi neće biti Nemanje Matića, Zorana Tošića, Aleksandra Mitrovića, Miralema Sulejmanija, a Neven Subotić najavio je povlačenje na određeno vrijeme iz nacionalnog tima.

Uprkos činjenici da je bodovni zaostatak u kvalifikacionoj grupi nenadoknadiv do završetka kvalifikacionog ciklusa, reprezentativci su jedinstveni u stavu da preostali mečevi protiv Velsa i Makedonije treba da se odigraju maksimalno profesionalno.

"Raspoloženje među igračima je dobro jer smo pokazali da ima nade za bolje sutra. Kvalitet je tu, treba samo vjerovati u ovaj tim. U Kardifu počinju pripreme za sljedeće kvalifikacije. Idemo na pobjedu iako ima dosta povrijeđenih igrača. Međutim, svi koji su došli u Vels su maksimalno motivisani. Utakmica protiv Hrvatske zaista je donela ohrabrenje. Po prikazanom na terenu trebalo je da pobijedimo. Publika je to primijetila i nagradila. Imamo više samopouzdanja jer smo pokazali dosta dobrog na tom meču. U Vels treba da nastavimo u istom stilu", izjavio je Filip Đorđević po dolasku u Kardif.

I Ivan Radovanović smatra da protiv Velsa treba odigrati maksimalno motivisano kao i protiv Hrvatske.

"Šteta je što nismo uspjeli da pobijedimo reprezentaciju Hrvatske. U prvom poluvremenu bili smo bolji tim. Nažalost, kroz čitave kvalifikacije prati nas činjenica da teže postižemo golove. Iskreno sam se nadao da će nam se sve vratiti na utakmici protiv Hrvatske u Beogradu, ali treba držati glavu gore i u ovoj situaciji. Aplauzi poslije utakmice u Beogradu su nešto se rijetko viđa i mnogo nam znače. I Velsu treba pristupiti kao da je Hrvatska. Poreban nam je svaki minut da se uigravamo. I svako okupljanje je važno", rekao je Radovanović.

Nenad Tomović žali što protiv Hrvatske nisu prošli bolje i ističe da tim putem Srbija treba da nastavi.

"Dobro smo se predstavili u petak, nedostajao je samo gol za pobjedu i ukupan utisak. Hrvati su, evidentno, došli pod bod u Beograd. I u ostalim mečevima imali su dovoljno takmičarskog iskustva da dođu do rezultata i kad ne blistaju. Mi smo svakako na putu kojim treba da idemo i kome da težimo u budućnosti. Hrabri činjenica da i protiv jakih ekipa pokazujemo napredak. Tako je bilo i protiv Kolumbije i u utakmici protiv Hrvatske. A o motivu izlišno je pričati. Dugo igramo fudbal i znamo šta znači dres, i igranje za reprezentaciju, svakako ima motiva da se odigra do kraja kvalifikacija kako treba", istakao je Tomović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC