• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Dujaković "puca" od optimizma

Mladi napadač Borca Stefan Dujaković postigao gol "romantičarima" i s puno optimizma dočekuje nastavak Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 BORAC: Dujaković "puca" od optimizma Izvor: MONDO

OFK Beograd je slavio u Banjaluci (1:2), ali rezultat nije bio primaran već podatak da su u drugom poluvremenu priliku dobili i opravdali mladi fudbaleri crveno-plavih.

Najviše od svih pokazao je napadač Stefan Dujaković, koji je u 89. postigao počasni pogodak za Banjalučane. Bio je to njegov drugi gol u drugom uzastopnom nastupu pošto je svoj prvenac postigao protiv Radnika iz Bijeljine (2:0) u prošlom kolu prvenstva BiH.

"Uvijek je lijepo kad se postigne gol, bez obzira da li je utakmica prijateljskog ili takmičarskog karaktera. OFK Beograd je poveo sa 2:0 i bilo je teško vratiti se u meč. Susret sa ‘romatičarima’ je pokazao da možemo igrati i protiv kvalitetnijih rivala", izjavio je Dujaković za "EuroBlic".

Prema njegovim riječima, Borac s optimizmom očekuje nastavak šampionata nakon reprezentativne pauze.

"U sljedećem kolu gostujemo Veležu u Mostaru, a tamo Borac nije nikad pobijedio. Ali mi s mnogo optimizma očekujemo nastavak Premijer lige BiH", podvukao je mladi napadač Banjalučana.

Trener crveno-plavih Dragan Jović takođe je zadovoljan izdanjem ekipe protiv kluba sa Karaburme i vjeruje da će u mostarskim Vrapčićima Borac prikazati još bolju igru.

"Rezultat nije bio važan, a zadovoljan sam kretanjem svojih igrača. Bilo je i propusta, ali takve stvari se dešavaju na prijateljskim utakmicama. Protiv Veleža će stvari izgledati mnogo bolje", rekao je Jović.

(MONDO, foto: Sportlive.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC