• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiteni: Miha da ostane!

Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov nemaju dilemu ko bi trebalo da predvodi reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za EURO 2016.

 Kapiteni: Miha da ostane! Izvor: MONDO

Ima skoro godinu dana da u Srbiji traje debata oko toga da li selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović treba da ostane ili ode po završetku neuspješnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu.

Selektor je do skoro bio odlučan u namjeri da ode u slučaju da se Srbija ne plasira na Mundijal, što je postalo definitivno prošlog petka poslije remija sa Hrvatskom (1:1) u Beogradu.

Međutim, Mihajlović u posljednje vrijeme nema tako tvrd stav po ovom pitanju i češće odgovara sa: "Sačekajte..."

"Ne želim da pričam o tome prije kraja kvalifikacija. Iz poštovanja prema našoj saradnji sješćemo za sto sa čelnicima FSS i vidjeti kakvi su planovi. Kako Saveza, tako i mojih jer i ja imam svoje želje i svoja razmišljanja. Srbija će i poslije Mihajlovića imati selektora, a ja ću i poslije ovoga imati klub", ponovio je stav Mihajlović u ponedjeljak u Kardifu, dan prije utakmice sa Velsom.

Što se tiče kapitena i zamjenika kapitena srpske reprezentacije, dvojice najiskusnijih u polju, Branislava Ivanovića i Aleksandra Kolarova - ne postoji dilema oko toga da li Mihajlović treba ili ne da se povuče. Iako su obojica, i to nije tajna, imala sukobe sa temperamentnim selektorom prošle jeseni između poraza od Belgije (0:3) i Makedonije (0:1), sada su jednoglasni:

"Naše ponašanje na terenu pokazuje ono što mi mislimo o Siniši i koliko ga cijenimo. Mi ga kao igrači poštujemo, radimo sa velikim entuzijazmom. Nadam se i da ćemo i u budućnosti ostati zajedno", rekao je Ivanović, a prenose "Večernje novosti".

Njegov zamjenik Kolarov je bio direktniji:

"Igrači su dosta napredovali, lično bih volio da Siniša ostane na klupi. Ko hoće da prepozna taj rad, on će to i uraditi!"

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC