• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović: Neka bude 1:0

Treneru Crvene zvezde bitno je da ekipa protiv Donjeg Srema pokaže kompaktnost i zrelost u igri, ne i da golovima napuni mrežu rivala.

 Stojanović: Neka bude 1:0 Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju u 19 časova sastaće se sa Donjim Sremom, a ta utakmica više od imena rivala navijače privlači na stadion zbog najavljene proslave 50. rođendana "Marakane".

Iz Ljutice Bogdana najavljuju feštu, pa su odlučili da ulaz na stadion za ovu utakmicu 5. kola Jelen Superlige bude besplatan.

Trener crveno-bijelih Slaviša Stojanović, ipak, upozorava svoje igrače da se ne opuštaju previše uoči duela sa timom koji je u prethodna četiri kola sakupio samo dva boda.

"Ne smije publika da nas zavede. Moramo da znamo da igramo pred 30-40 hiljada ljudi isto kao i da igramo pred 100 ljudi", istakao je Stojanović na konferenciji za medije uoči duela sa Donjim Sremom.

Bez obzira što slovenački trener "spušta loptu na zemlju", Crvena zvezda je apsolutni favorit u ovoj utakmici.

Zato je i upitan koliko bi golova volio da vidi u mreži rivala.

"O broju golova ne bih da pričam. Važna su tri boda i kompaktnost cijelog tima, pa makar to bilo i 1:0. Ako pobijedimo 1:0, a pokažemo napredak, zrelost, želju, isto je vredno kao da smo postigli i neki gol više. Naravno da je za gledaoce i tim bolje ako se da više golova, ali treba da gledamo malo šire, da pokažemo zrelost i stabilnost koja bi nam omogućila da i sledeće utakmice pobeđujemo", smatra Stojanović.

Dvonedeljnu pauzu u prvenstvu zbog termina rezervisanog za nacionalne timove, crveno-bijeli su iskoristili za mini pripreme na Tari.

"Nadamo se da su otklonjeni neki nedostaci, ali igralište je ogledalo našeg rada. U prvom planu bila je fitička sprema, odradili smo sve što je bilo bitno, a koliko smo bili uspješni - pokazaće utakmica", naglasio je Stojanović.

Trener Zvezde nema "glavobolju" sa povređenim igračima, a posebno raduje forma Luke Milunovića koji je bio efikasan igrajući za mladu reprezentaciju Srbije.

"Konkurencija je 'strašna' i hvala Bogu da je tako. Na slatkim sam mukama", zadovoljan je Stojanović.

Golovi u dresu "orlića", naravno, prijaju i Milunoviću.

"Povreda koljena me je omela da se izborim za mjesto u timu. Drago mi je da sam se vratio još jači i pokušaću da se nametnem šefu. Svakom napadaču golovi mnogo znače, posebno kada se vrati na teren poslije povrede", rekao je Milunović.

Uoči duela sa Donjim Sremom, Crvena zvezda će pripadnicima generacije koja je igrala na otvaranju "Marakane" podijeliti dresove i makete stadiona. Crveno-bijeli će ovu utakmicu igrati u posebno dizajniranim dresovima povodom 50. rođendana najvećeg srpskog stadiona.
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC