• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad će "ćiribu, ćiriba"?

Vojvodina Marka Nikolića u Superligi ove sezone igra tvrdo i na malo golova. To za sada nije donijelo željene rezultate.

 Kad će "ćiribu, ćiriba"? Izvor: MONDO

Jedna minimalna pobjeda i tri remija, od čega dva bez postignutih golova.

Vojvodina Marka Nikolića ne "liči na sebe", odnosno na tim iz prethodnih sezona. Bivši strateg Rada donio je u Novi Sad takmičarski pristup, igru na rezultat, strpljenje i oprez, ali to za sada nije donijelo pobjede.

Samo je spriječilo poraze.

Doduše, mora se priznati da je i odlazak Abubakara Oumarua doveo i Nikolića i igrače u situaciju da nešto usput mora da se promijeni, ali vremena za nove kikseve nema jer su "lale" u četiri kola sakupile samo šest bodova, četiri manje od grupe lidera.

U Novi Sad u 5. kolu stiže Novi Pazar i to je jedan od "onih" timove koje je Vojvodine teško pobjeđivala kod kuće prethodnih godina, gdje su padali i Zvezda i Partizan, ali ne i timovi poput Metalca, BSK Borče, itd.

Zato, Nikolić igrače poziva na oprez i kaže da bi bio zadovoljan i s tri boda, makar rezultat kao protiv Spartaka bio - 1:0.

"Uželjeli smo se utakmica jer poslije teškog ritma kojeg smo imali tokom ljeta na red je došla i prva pauza u prvenstvu koju smo iskoristili da se osvježimo mentalno i fizički. Protekle sedmice nam se vratilo deset reprezentativaca koji su bili odsutni zbog obaveza u svojim nacionalnim timovima. Tako kompletirani dobro smo radili ovih sedam dana i vidna je pozitivna energija kod igrača što me posebno raduje", rekao je Nikolić i dodao:.

"Dolazi nam protivnik koji ima bod više od nas, koji je jako motivisan, praćen velikim brojem svojih navijača i koji je u usponu. Klub sa novom upravom i velikim poletom, mnogo novih igrača od kojih nekolicina izuzetno kvalitetnih internacionalaca i naravno sjajnim trenerom koji je moj dugogodišnji prijatelj".

On u subotu od 19 časova očekuje da njegov tim pokaže "pozitivnu reakciju".

"Očekujem jednu uzbudljivu utakmicu, ali iznad svega očekujem pozitivnu reakciju mojih igrača koja treba da donese kvalitet potreban za uspjeh. Svu odgovornost za njihove tehničke greške, netačne pasove i promašene šanse, preuzimam potpuno na sebe. Jedino ne prihvatam i nikada neću prihvatiti da ne trče i ne ulože maksimalne fizičke i mentalne napore kako bi došli do pobjede", rekao je u dahu i dodao:

"Siguran sam da će sutra tako i biti. Ne očekujem ni malo laku utakmicu, naprotiv očekujem da će nam biti teško jer svjedoci smo da u dosadašnjem toku šampionata niko do bodova nije lako došao bez obzira na ime protivnika ili teren na kome se igralo".

Vojvodina - Donji Srem 0:0. Voždovac - Vojvodina 1:1. Vojvodina - Spartak 1:0. Čukarički - Vojvodina 0:0.

Da li je vrijeme da Voša konačno odigra onako kako njeni navijači očekuju, u stilu "Ćiribu, ćiriba, igra Voša kao Barsa"?

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC