• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krmpotić pred debi: Hoćemo fajtersku ekipu

Nije baš da priliči nadimku kluba (romantičari), ali novi trener OFK Beograda odlučan je da od plavo-bijelih napravi "fajtersku ekipu".

 Krmpotić pred debi: Hoćemo fajtersku ekipu Izvor: MONDO

Trener OFK Beograda Zlatko Krmpotić rekao je dan uoči debija na klupi "romantičara" da je njegovoj ekipi potrebna pobjeda protiv niškog Radničkog kako bi "ušla u mirniji period".

"Radnički ima dobar skor i nalaze se na čelu tabele. Dobar i iskusan igrački kadar nam dolazi na Karaburmu, predvođeni dobrim trenerom, koji zna da se postavi taktički", kazao je Krmpotić.

"Težak i nezgodan protivnik nas očekuju sutra, koji nakon sjajnog starta ima povišene apetite, te vjerujemo da su dužni publici da pokažu šta znaju, ali mi smo spremni i u dobroj atmosferi idemo na pobjedu, koja nam je potrebna da uđemo u miran period", dodao je Krmpotić.

U petom kolu Superlige Srbije OFK Beograd dočekuje Radnički iz Niša, koji je trenutno drugi na tabeli sa deset osvojenih bodova, dok je ekipa sa Karaburme na 12. mjestu.

Krmpotić, koji je u srijedu preuzeo OFK Beograd poslije odlaska Zorana Milinkovića u Aris, rekao je da je dobro upoznao ekipu.

"Poznajem i starije igrače, iako je tim mlad, oni moraju da budu ti koji treba da daju primjer. Međutim, hoćemo da napravimo mladu i fajtersku ekipu, koja će u svaku utakmicu ulaziti sa istim motivima. Možda je u prethodnim mečevima pristup bio lošiji, ali nije se gubilo sa velikim rezultatima, tako da stvari koje su bile dobre, nećemo mijenjati", kazao je Krmpotić.

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC