• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELEŽ: Spremno dočekujemo Borac

U mostarskom Veležu optimisti pred nedjeljni derbi sedmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine (16 h, BHT 1) u kojem dočekuje banjalučki Borac.

 VELEŽ: Spremno dočekujemo Borac Izvor: MONDO

"Rođeni" su u posljednje tri utakmice uknjižili tri remija, pa su silno motivisani pred duel sedmog kola sa liderom prvenstva BiH.

"Naš cilj je jasan - želimo pobjedu u nedeljnom derbiju. Analizirali smo igru Borca i suvišno je komentarisati njihov kvalitet, jer nisu slučajno u vrhu našeg fudbala. Takođe, uvidjeli smo neke propuste u njihovoj igri i to ćemo pokušati da iskoristimo. Tokom reprezentativne pauze dobro smo radili, popravili smo neke stvari na taktičkom planu i mislim da spremno dočekujemo Borac. Svi igrači su spremni", izjavio je trener Veleža Ibro Rahimić, a prenio zvanični sajt "rođenih".

Kapiten Mostaraca Samir Merzić je takođe naglasio da je Borac odlična ekipa, ali da njegov tim očekuje pobjedu posebno jer crveno-plavi nikad nisu pobijedili "rođene" u mostarskim Vrapčićima.

Utakmica Velež - Borac igra se u nedjelju s početkom u 16 časova uz direktan prenos na BHT 1. Derbi će suditi Goran Paradžić iz Ljubuškog.

(MONDO, foto: Hercegovina.info)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC