• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: "Derbi Italije" bez pobjednika

Mauro Ikardi doveo Inter u vođstvo u 73. minutu, a Arturo Vidal izjednačio samo dva minuta kasnije.

 SERIJA A: "Derbi Italije" bez pobjednika Izvor: MONDO

Inter i Juventus u prva dva kola su ostvarili stoprocentan učinak, a poslije "derbija Italije" su ostali neporaženi i bodovno poravnati.

Pred 83.000 gledalaca su odigrali tvrdu, tešku utakmicu, u kojoj je Inter prekinuo seriju crno-bijelih od dvije pobjede na stadionu Đuzepe Meaca - 1:1 (0:0).

Argentinac Mauro Ikardi prošle sezone je Juventusu dao tri gola, kao član Sampdorije, a u istom stilu je nastavio u novom klubu. Ušao je sa klupe u 68. minutu i poslije svega pet minuta matirao Đanluiđija Bufona!

Riki Alvarez oduzeo je loptu Kjeliniju, lijepo pronašao Ikardija među protivničkim štoperima, a ovaj pravovremenim utrčavanjem u prostor i hladnokrvnom realizacijom potvrdio da je možda naredna "velika stvar" koja stiže iz Serije A.

Ipak, vođstvo Intera nije trajalo mnogo, jedva minut i po.

Kvadvo Asamoa asistirao je sa gol-aut linije, a Čileanac Arturo Vidal se dobro snašao i sa desetak metara uspio da postigne svoj treći pogodak na tri utakmice u aktuelnom prvenstvu.

Bliži pobjedi u finišu je bio aktuelni šampion Italije.

Šut Karlosa Teveza iskosa "očešao" je stativu, a Samir Handanović morao je da se pomuči da bi zaustavio udarac iz daljine Pola Pogbe. Slovenac je potom ukrotio i Vidalov pokušaj glavom, poslije koga je Maurisio Isla loše reagovao na odbitak.

INTER: Handanović, Kampanjaro, Ranokija, Žuan Žezus, Žonatan, Guarin, Kambijaso, Taider (od 68' Ikardi), Nagatomo, Alvarez (od 80' Kovačić), Palasio.

JUVENTUS: Bufon, Barcalji, Bonući, Kjelini, Lihtštajner (od 46' Isla), Vidal, Pirlo (od 86' Padoin), Pogba, Asamoa, Tevez, Vučinić (od 71' Kvaljarela).

(MONDO, foto: Beta/AP/Luca Bruno)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC