• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stamenović: A, Partizan ima snage?

Razočarani trener Slobode poslije poraza od crno-bijelih rekao da je njegov tim bio bolji i snažniji, a šampionn srećniji i snalažljiviji.

 Stamenović: A, Partizan ima snage? Izvor: MONDO

Partizan je konačno uspio da prekine neugodnu tradiciju i da pobijedi na stadionu u Užicu - 2:1.

Nije bilo lako Vuku Rašoviću i njegovim igračima da se izbore za tri boda protiv uporne Slobode. Trener domaće ekipe bio je razočaran poslije utakmice što je njegova ekipa doživjela poraz.

Na konstataciju novinara Televizije Arena sport da Sloboda nije imala snage da izjednači u posljednjih desetak minuta, Ljubiša Stamenković uzvratio je pitanjem i zaključkom:

"Mislite da je Partizan imao snage? Valjenje, odugovlačenja... Sloboda je tim koji može da diktira tempo i koji, pokazao je to, ima više snage", u svom stilu počeo je trener Slobode.

Šef stručnog štaba Užičana smatra da je njegov tim bio bolji rival protiv šampiona, ali da nije imao sreće i da je nedozvoljenim kiksevima omogućio Partizanu da stigne do pobjede.

"Bili smo bolji u prvom poluvremenu. Nismo stvorili prilike, ali smo kontrolisali utakmicu", ocijenio je taj dio susreta Stamenković i dodao: "Partizan ne bi postigao gol da nije bilo pomoći sa strane. Imaju i to iskustvo igranja evropskih utakmica", naveo je stručnjak koji sebe smatra najboljim u državi u svom zanatu, ali nije precizirao o kakvoj je pomoći riječ.

"Bio je ovo spektakl u Užicu. Prva noćna utakmica, pune tribine, sve pohvale navijačima i svima se zahvaljujem", podvukao je popularni "Piskavac"

Rašović je kraj utakmice dočekao na nogama. Strepio je Partizan do posljednjeg sekunda za pobjedu.

"Moram da istaknem da smo znali šta želimo i da smo tako odigrali. Igrali smo takmičarki što nije izgledalo baš lijepo, ali su nam bodovi bili neophodni. Imali smo za protivnika jaku ekipu Slobode i tradiciju, jer nikada nismo pobijedili u Užicu od kada je renoviran stadion", bio je kratak mladi trener "parnog valjka".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC