• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mamić: Ja njima 1,7 miliona evra, a oni...

...me izdali! Načekaće se kad će me vidjeti u svlačionici, nema više nikakvih sastanaka, nema nikakve motivacije", rekao je Zdravko Mamić.

 Mamić: Ja njima 1,7 miliona evra, a oni... Izvor: MONDO

Žestoka kritika.

To je najmanje što su igrači i trener Dinama mogli da očekuju od svog "šerifa", temperamentnog Zdravka Mamića.

A, on nije časio časa da im kaže šta misli.

Uletio je kao furija u svlačionicu "modrih" poslije poraza Dinama od Hajduka (2:0) na Poljudu, poslije čega su mnogi pomodrili u licu.

POGLEDAJTE KAKO JE PROTEKLA UTAKMICA

Hrvatski mediji pišu da je Mamić bjesnio poslije poraza.

"Moji igrači pokazali su kako se ne radi posao, kako se bojkotuje klub. To je toliko nepoštenja, bahatosti, oholosti. Nisam razočaran, nikada mirnije nisam primio poraz, pobijedilo je poštenje, pobijedio je sport. Mi smo u dugom nizu, izgubili smo Ligu šampiona i prihod od 15 miliona evra, nismo realizovali transfer Halilovića, a klub je već bio potpisao ugovor. Sada ovaj poraz, to pokazuje da imamo problema s poštenjem prema klubu, prema svom poslu", vrištao je Zdravko Mamić poslije derbija na "Poljudu".

"Prije dva dana isplatio sam igračima 1,7 miliona evra, želio sam da im pokažem prije Hajduka i Evropske lige da je klub stabilan, da želi da drži ritam plaćanja. Odnosno, taj ritam sam ubrzao, to im je isplaćeno na ime rata koje dolaze na naplatu 15. septembra. Ne znam na šta bih se uhvatio, uvijek imam nekog džokera u rukavu, sve mislim da mi se ovo ne događa", dodaje Mamić i dodao:

"Takav bahati, arogantni odnos prema poslu da je to strašno. A kad bih vam još rekao šta sam im obećao za proljeće u Evropi svi zajedno biste povraćali. Bolje da ne govorim, da ne zabavljam javnost. Igrači moraju da skupe glavu, načekaće se kad će me vidjeti u svlačionici, nema više nikakvih sastanaka, nema nikakve motivacije. Od sada su prepušteni sebi i treneru, ne mogu da računaju na moju pomoć i sami se moraju izvući iz ove situacije. Za Dinamo nema problema, mi smo i dalje prvi, najbolji smo klub, ali to nije ono što me zadovoljava", završio je Mamić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC