• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčević napustio klupu Rudar Prijedora

Serija loših rezultata i posljednje mjesto na premijerligaškoj tabeli nakon sedam odigranih kola, "natjerali" trenera Prijedorčana da podnese ostavku.

 Starčević napustio klupu Rudar Prijedora Izvor: MONDO

Rudar Prijedor drži premijerligaški "fenjer" poslije sedam kola, sa svega četiri boda. Prijedorčani još ne znaju za pobjedu, a u prošlom kolu odigranom proteklog vikenda, poraženi su na svom terenu 0:1 od sarajevskog Olimpika, iako su u sudijskoj nadoknadi imali priliku za osvajanje boda, ali je Igor Mišan promašio jedanaesterac.

"Zahvalio bih se članovima Uprave koji su mi ukazali povjerenje, saradnicima u stručnom štabu, igračima i našim navijačioma koji su pokazali strpljenje za ono što sam od početka govorio da sa neiskusnim igračkim kadrom u bh. eliti trebaće mnogo vremena da se postižu dobri takmičarski rezultati. Bodova nije bilo, nadam se da će ovaj moj potez biti za dobrobit kluba kojem želim sve najbolje", istakao je Starčević, a prenosi portal RS-Sport.

Za sada nije poznato ko će naslijediti Starčevića na klupi "rudara", a jedino je sigurno da će ekipu u utakmici Kupa BiH protiv mostarskog Zrinjskog u srijedu voditi nekadašnji golgeter Prijedorčana Nedžad Žerić.

(MONDO, foto: RS-Sport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC