• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurovski izvisio, Gavran trener Rudara

Iako je prvi pik Uprave Rudara za trenersku poziciju bio legendarni napadač Milko Đurovski, imenovan je Boris Gavran!

 Đurovski izvisio, Gavran trener Rudara Izvor: MONDO

Nekadašnji napadač Crvene zvezde i Partizana poslije desetak godina ponovo se spominjao kao novi trener prijedorskog Rudara.

Đurovski je u izjavi za "Press RS" potvrdio da ne bi imao ništa protiv da opet sjedne na klupu krajiškog kluba, koji je zbog serije loših rezultata napustio Slobodan Starčević.

"Konkaktirali su me ljudi iz Prijedora, pitali jesam li slobodan i najavili da žele razgovarati oko uspostavljanja saradnje. Prije desetak godina sam bio trener Rudara i klub, ali i grad na Sani ostali su mi u lijepom sjećanju. Ne bih imao ništa protiv da opet sjednem na klupu ‘rudara’ ako se dogovorimo", izjavio je Đurovski, koji je trenersku karijeru gradio u Sloveniji, a između ostalih vodio je i skopski Vardar.



Međutim, rukovodstvo Prijedorčana je odlučilo na sjednici u utorak kasno uveče da imenuje Borisa Gavrana, koji je takođe u karijeri vodio ekipu.

Gavran će tim preuzeti poslije šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine u kojem Rudar igra protiv Zrinjskog. U Mostaru će ekipu Rudara predvoditi doskorašnji pomoćni šef struke Nedžad Žerić, koga je za prvog stratega rukovodstvu predložio bivši trener Starčević.

Već u nedjelju, 22. septembra Gavran će debitovati u prvenstvenom susretu u Bijeljini protiv Mladosti iz Velike Obarske.

(MONDO, foto: 24ur.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC