• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ČELSI: Divna jajašca još rovita

Žoze Murinjo izjavio da nije šokiran porazom svog tima od Bazela (1:2). "To je fudbal", kaže Portugalac.

 ČELSI: Divna jajašca još rovita Izvor: MONDO

Od njega nećete to često čuti. "Ja sam odgovoran za poraz od Bazela", izjavio je Žoze Murinjo poslije neočekivanog neuspjeha Čelsija na početku nove sezone u Ligi šampiona.

Čelsi je vodio golom Oskara u 45. minutu, ali je Bazel golovima Mohameda Salaha i Marka Štrelera preokrenuo u nastavku.

Zanimljivo, poraz je došao na isti dan kada je Žoze Murinjo prije šest godina prvi put napustio Čelsi. Bio je to prvi poraz Čelsija u grupnoj fazi LŠ na Stamford bridžu još od 2003. godine (tada je u Londonu pobijedio Bešiktaš). Čak 29 utakmica bio je niz Čelsija bez poraza na Stamford bridžu u Ligi šampiona.

Prije utakmice, Murinjo je na napravio metaforu upoređujući svoj tim sa jajima koje tek treba da se izlegu. Izgleda da će biti potrebno vrijeme za to.

"Kada izgubim utakmicu, ja ne pričam o pojedinačnom učinku, o igračima poimence, već o sopstvenoj odgovornosti. Ja sam odgovoran", rekao je Murinjo i nastavio:

"Nisam u šoku, fudbal je igra u kojoj nekad pobijediš, a nekad izgubiš. Nisam srećan zbog rezultata, niti mogu da budem zadovoljan kako smo igrali. Iako je lopta uglavnom bila u našem posjedu, nismo uspjeli da stvorimo mnogo prilika".

Da li je problem u napadačima?

Samjuel Eto je počeo utakmicu, Demba Ba je ušao u drugom poluvremenu, a Fernando Tores je cijeli meč gledao klupe. Murinjo kaže da ima dovoljan broj napadača i da mu ne treba dodatni.

"Sve su to dobri igrači i pravi profesionalci. Daju sve od sebe svaki dan i na svakoj utakmici. Srećan trenutak će doći. Ovo nije istrošena ekipa po pitanju emocija. Moji igrači su pokazali želju i srčanost, ali to ovoga puta nije bilo dovoljno. Tražiću od njih pravu reakciju na narednim utakmicama",rekao je Murinjo.

(MONDO, foto: AP Photo/Sang Tan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC