• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP UEFA: Zeman obećao prolaz, igra Koroman?

Trener Zvezde izjavio je da će njegova ekipa učiniti sve kako bi se plasirala u narednu rundu Kupa UEFA i dokazala da zna da igra fudbal!

 KUP UEFA: Zeman obećao prolaz, igra Koroman? Izvor: MONDO

Zdenjek Zeman rekao je uoči revanš utakmice drugog kola kvalifikacija Kupa UEFA, protiv kiparskog Apoela (četvrtak, 20.15 časova, prvi meč 2:2), da "sve zavisi od nas".

"Sigurno ćemo sve uraditi da se plasiramo u sledeće kolo Kupa UEFA. Sve zavisi od nas, ali ne sme da nam se ponovi subotnja utakmica protiv Banata. Moja ekipa će dokazati da zna da igra fudbal", rekao je Zeman na konferenciji za novinare.

Na pitanje novinara da li oseća pritisak zbog mogućeg neuspeha i ispadanja iz Evrope, Zeman je rekao da veruje u svoj rad.

"Preko 30 godina radim kao trener. Bilo je poraza i pobeda, pritisaka, ali ja verujem u ono što radim i tako ću i nastaviti".


Zeman je podsetio da u timu ima 15 novih igrača i da je potrebno vreme da se oni uigraju. Najjače Zvezdino oružje na utakmici u četvrtak biće mladost igrača, jer za Apoel igraju uglavnom fudbaleri stari preko 30 godina.

Kapiten Crvene zvezde Ognjen Koroman, kojeg ove sezone nema u prvom timu, nezadovoljan je rezultatima ekipe, ali se nada poboljšanju situacije od četvrtka.

"U teškoj smo situaciji, nemamo igru, nemamo rezultat. Šta je posledica toga, u to neću da ulazim, ali nadam se da će posle Apoela za nas sve biti bolje. U prvom meču smo pokazali da smo kvalitetniji od Kiprana. Najbitnije je da vratimo pobednički mentalitet i rezultat neće izostati", rekao je Koroman.

Kapiten Zvezde ističe da bi ispadanje Kupa UEFA bila "tragedija".


"Ako ispadnemo biće tragedija i za klub i za navijače. Nadam se da će biti dobro, očekujte novu Zvezdu i da stvari krenu u pozitivnom pravcu".

Trenera Zemana novinari su pitali da li prisustvo Koromana konferenciji za novinare znači da će on početi utakmicu.

"Pre svega, ja ga nisam zvao na konferenciju! Ali trebalo bi da igra. Koroman je mnogo važan za Zvezdu i ako pruži 100 odsto svojih mogućnosti, biće važna karika u našem timu", odgovorio je Zeman.

I DALJE TOJOTA

Crvena zvezda je u sredu po treći put produžila sponzorski ugovor sa Tojotom.

Saradnja je produžena na još dve godine, a japanski proizvođač automobila od sada će biti tehnički, a ne generalni sponzor kluba iz ulice Ljutice Bogdana. Crveno-beli su na korišćenje dobili 12 vozila.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC