• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda "ispalila" Lazovića za svadbu

Problem je nastao kada Crvena zvezda nije isplatila ni dinar Darku Lazoviću pred vjenčanje.

 Zvezda "ispalila" Lazovića za svadbu Izvor: MONDO

Malo je nedostajalo da Darko Lazović posjeti Terazije i u prostorije Fudbalskog saveza Srbije dostavi zahtjev za raskid ugovora sa Crvenom zvezdom.

Naime, mladi fudbaler, koji se oporavlja od teške povrede i operacije koljena, bio je ljut kao ris zbog toga što je "ostavljen na cjelidu" iako je na vrijeme zamolio čelnike kluba da mu se uoči vjenčanja isplati djelić od 340 hiljada evra koliko mu za sada duguje Crvena zvezda.

Vjenčanje se bližilo, na kraju i održalo, ali je mladi Čačanin morao da se snađe na drugi način, jer mu klub ništa nije uplatio, prenosi Informer.

Kada su stvari izmakle kontroli, saznaje MONDO, morale su da se rješavaju izvan klupskih prostorija i tek tada je, rečeno nam je, Lazović odlučio da se odrekne ideje da poput mnogih svojih sada već bivših saigrača potraži razlaz s klubom putem arbitraže.

Informer piše da je Lazoviću novac prvo obećao potpredsjednik zadužen za finansije Nebojša Čović, a potom - kada uplate nije bilo - i prvi čovjek kluba Dragan Džajić. Lazović je navodno poručio da ne želi da tuži klub i rastaje se na takav način, ali da mu je potreban bar dio od ogromne sume koja je nagomilana.

Međutim, kada ni to nije mogao da dobije, izdalo ga je strpljenje...

Lazović nije želio da komentariše ovaj slučaj, već je rekao da se koncentriše na oporavak od povrede koju je zadobio u ranoj fazi odlučujućeg "vječitog derbija" prošlog proljeća, sa Partizanom, u Humskoj. On je tada uvršten u startnih 11 iako je dugo vukao povredu koljena i, nedovoljno oporavljen, doživio je ozbiljnu povredu ukrštenih ligamenata zbog koje je operisan u Rimu.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC