• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sale i Zvone budući treneri (Partizana)?

U intervjuu za "Sport", Zvonimir Vukić najavio je da će na jesen 2014. godine upisati Trenersku školu zajedno sa Sašom Ilićem.

 Sale i Zvone budući treneri (Partizana)? Izvor: MONDO

Sedam minuta trebalo mu je da se vrati na fudbalsku mapu Evrope.

Ušao je u igru u 85. minutu, a sedam minuta kasnije, u nadoknadi vremena, glavom je donio pobiedu PAOK protiv Šahtjora iz Karagandija - 2:1!

"Voljom Boga, valjda sam zaslužio", rekao je Zvonimir Vukić u intervjuu za "Sport".

"Gol je od izuzetnog značaja i za klub i za mene. Sezona u Evropi je otvorena na odgovarajući način, dalke, ostvarena je pobjeda u duelu sa ekipom koja je, na papiru, bila autsajder. Gol posvećujem Ivanu Savidisu, klupskom gazdi, biznismenu koji živi u Rusiji", dodao je bivši fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije.

Vukić se nije baš u lijepom maniru rastao sa Partizanom prošle zime, kada je poslije šest mjeseci "izgnanstva" iz prvog tima kod Vladimira Vermezovića, odlučio da crno-bijeli dres zamijeni istim takvim solunskim.

On ima 34 godine i poput svog bivšeg saigrača, i dalje kapitena Partizana, Saše Ilića, lagano razmišlja o kraju karijere. Njih dvojica ostali su u sjajnim odnosima, a Vukić je otkrio i nešto što bi navijače Partizana moglo da obraduje:

"Sljedećeg ljeta najvjerovatnije stavljam tačku", najavljuje Vukić kraj karijere i dodaje:

"Nešto sam već pričao sa Sašom na temu šta poslije fudbala? Zajednički smo zaključili: fudbal, naravno! Obojica planiramo da na jesen 2014. godine upišemo Trenersku školu. Što se mene tiče, kad uđem u rad s mladim naraštajima, forsiraću momke znalce i okretati glavu od onih koje jednostavno karakteriše fizička snaga i neumorno trčanje. Moja opredijeljenost očitava se i u tome koje klubove posmatram u TV prenosima. To su samo oni koji 'igraju' fudbal, Real, Barselona, Atletiko Madrid...", najavljuje i kakav će trener biti Vukić, bivši igrač Proletera, Atletiko Madrida, Partizana, Šahtjora iz Donjecka, Portsmuta, opet Partizana, Moskve, Partizana i sada PAOK.

Za reprezentaciju Jugoslavije, "Zvone" je odigrao 26 utakmica i postigao šest golova.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC