• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Firma" saopštenjem ozbiljno na Kežmana

Navijači Vojvodine objavili su veoma upečatljivo saopštenje u kojem osporavaju rad i časne namjere Mateje Kežmana.

 "Firma" saopštenjem ozbiljno na Kežmana Izvor: MONDO

Navijači Fudbalskog kluba Vojvodina, okupljeni u grupu poznatu kao "Firma 1989", oglasili su se u subotu u kasnim prepodnevnim satima saopštenjem u kojem se obraćaju, ponovo, ali i posljednji put, nepoželjnom članu Uprave kluba - Mateji Kežmanu.

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

"Gospodine Kežman,

Mi niti smo estradne ličnosti, niti smo igrali za Čelsi kao vi. Mi nemamo svoje novinare i ne znamo kako se naručuju tekstovi po novinama. Ali, takođe, nemamo ni 100 klubova kojima smo se na vjernost zaklinjali...

Imamo samo jedan, a to je Vojvodina i sve što imamo je ljubav prema njoj. Mi ne lažemo.

Nećemo govoriti o vašim 'magijama' da naplatite dovođenje slobodnih igrača, kao ni o vašim procentima u njihovim nerealnim platama. Nećemo da pričamo ni o tome kako je 'nemoguće' da klub zaradi ako je neko na pozajmici u našem klubu ili ako je potpisao ugovor samo na godinu dana.

Nećemo pričati ni o gubitku od minimum 1,3 miliona evra zbog neulaska kluba u grupnu fazu Lige Evrope. Nećemo ni o nezabilježenoj situaciji da klub mora da plati 300.000 evra, umjesto da zaradi na prodaji najboljeg igrača i to sve zato što ste vi pustili Abubakara Oumarua da ode pred najvažniju utakmicu Vojvodine u skorijoj istoriji i to pod sumnjivim okolnostima.

To je već ozbiljna magija.

To ostavljamo vama, da preko vaših lakih pera ubjeđujete ljude koji nemaju baš mnogo dodirnih tačaka sa fudbalom, da im pričate bajke o sponzorima koji 'samo što nisu' i vašoj dobroj namjeri koju zli navijači Vojvodine opstruišu, jer navodno ne žele dobro svom klubu.

Samo ćemo vas pitati kako niste bili u stanju da iskoristite svoju magiju za prodaju makar jednog igrača?

Najbolji štoper, kao i najbolji desni bek Lige nisu dovoljno dobri za vas ili niste mogli da se dogovorite o procjentima? Gdje je zapelo poslije potpisivanja protokola o saradnji sa Benfikom? Investicioni fond? PSV? Gdje je nestala vaša magija? Ili je ima samo kada je vaš džep u pitanju?

Firma ne laže!

Poslije ovoga navijačka grupa 'Firma 1989' neće se više oglašavati, jer bi to onda već ličilo na Čovića i Vujoševića, a to ne smijemo sebi dozvoliti, oče Mateja", napisano je na kraju saopštenja navijača Vojvodine.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC