• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić: Možda odem sa klupe

Trener Čelika Vlado Jagodić izjavio da će možda poslušati navijače koji su mu poslije remija sa Travnikom skandirali „Vlado, odlazi“.

 Jagodić: Možda odem sa klupe Izvor: MONDO

Čelik je još jednom razočarao svoje igrače odigravši 1:1 sa Travnikom a Zeničani se sada nalaze na 11. mjestu na tabeli sa osvojenih osam bodova iz isto toliko kola.

Nezadovoljni navijači Čelika u subotu su poručili treneru Vladi Jagodiću šta misle o njemu skandiranjem „Vlado, odlazi“, a trener Zeničana nije im to uzeo za zlo već je čak poručio da će se upravo to možda i da se desi.

"Razumijem kada navijači sa jedne strane uzvikuju "Vlado odlazi", ali kada se sa tri strane stadiona čuje tako nešto to je onda znak da se nešto treba promijeniti, a moguće da se taj scenario upravo desi. Razočarali smo danas i ovaj bod je kao poraz. Ovo je izgleda naša realnost, vjerovao sam u ekipu, ali jednostavno ovako više ne ide. Igra nam je ličila na nešto do trenutka kada smo primili gol, Mišić koji je do tog trenutka bio jedan od boljih igrača na terenu katastrofalno je pogriješio i na kraju smo primili gol, no nije samo Mišić kriv za današnji rezultat, nego igrači i ja na kormilu toga svega. Mislio sam da mogu podići ekipu psihički, ali nikako da pronađemo dobitnu formu. Pokušavao sam sa mnogim igračima, miksao sam starije sa mladim, mnogo formacija i izmjena, ali ništa se nije promijenilo. Ovi igrači sigurno nisu zaboravili igrati, ali nešto ne štima", izjavio je Jagodić na pres konferenciji poslije utakmice a potom apostrofirao sebe kao glavnog krivca za loše rezultate.

"Osam bodova iz osam utakmica nisam očekivao, ja sam krivac jer trener je najodgovorniji za rezultate u klubu. Prošle sezone smo igrali sjajno i igrači su bili najzaslužniji za to, ali ovo sada nije Čelik, kakav želimo svi zajedno. Večeras sigurno neću mirno spavati i sačekat ću sutrašnji dan, ali ako budem odlazio, žao mi je što nismo krunisali dobar radu u ovih godinu i po, ali vjerujem da Čelik neće biti ništa lošiji, ako eventualno napustim klupu", rekao je Jagodić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC