• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić i Živković za laku noć

"Uspavanku" između Partizana i OFK Beograda golovima riješili kapiten crno-bijelih i talentovani ofanzivac - 2:0.

 Ilić i Živković za laku noć Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana vezali su četvrtu uzastopnu pobjedu u Jelen Superligi i zadržali maksimanal učinak na domaćem terenu. OFK Beograd nedovoljno ubedljiv da bi zaslužio makar bod.

Strijelci za crno-bijele bili su kapiten Saša Ilić u 43. i 17-godišnji Andrija Živković u 75. minutu.

Čukarički i Jagodina igrali 0:0, pa se Partizan izdvojio na vodećoj poziciji Superlige.

Uskoro opširnije...

PARTIZAN: Stojković, Marko Živković, Obradović, Stanković (24. Ostojić), Volkov, Đemba Đemba (62. Brašanac), Gulan, Andrija Živković (Nem. Petrović), Ilić, Jojić, Kojić.

OFK BEOGRAD: Pavlović, Golubović, Vasilijević, Planić, Micevski, Zdjelar, Čavrić (67. Dražić), Ješić, Perović (46. Damjanović), Radivojević (46. Ivanović), Bogavac.

Crno-bijeli su ove sezone osvojili maksimalnih devet bodova na svom terenu, uz 12 postignutih i pet primljenih golova. S druge strane, "romantičari" imaju dva poraza u gostima, bez postignutog gola.

TOK UTAKMICE:


KRAJ.

75. 2:0!!! Andrija Živković je nastavio sa golovima ove sezone (četiri u isto toliko utakmica). Brzo je ušao u kazneni prostor gostiju, "biciklom" pokušao da prevari Nikolu Vasilijevića, ali pošto je štoper "romantičara" bio daleko od njega imao je prostora da gurne loptu u desnu stranu i snažno šutira pored nemoćnog Pavlovića.

70. Partizan nastavlja sa napadima, ali i sa promašajima. Andrija Živković je centrirao sa desne strane, na dalju stativu, tamo je Obradović ubacio loptu u peterac, ali Volkov nije uspio da je skrene u gol, nego pored.

63. Opet gol-šansa koju nisu iskoristili crno-bijeli. Lijepo su kombinovali Marko i Andrija Živković, ali je šut špicem Jojića sa šest-sedam metara bio neprecizan.

58. Sudija Miodrag Gogić pokazao je crveni karton treneru OFK Beograda Zlatku Krmpotiću zbog prigovora.

52. Veliki promašaj Nemanje Kojića! Odbila se lopta do njega, pošto je pogodila Ilića prilikom ispucavanja Bogdana Planića, ali je napadač Partizana iz dobre pozicije šutirao neprecizno, pored gola.

Prvih 45 minuta u Humskoj i na Banovom brdu nisu donijeli mnogo toga. "Uspavanka" na stadionu Partizana prekinuta je tek u finišu poluvremena golom Saše Ilića, koji je više posljedica sreće, nego izrađene akcije, dok u duelu Čukaričkog i Jagodine mreže miruju, uz tek poneki pokušaj na obe strane.

Poluvrijeme.

45. Opet je na mukama bio Bojan Pavlović, ali je ovaj put mreža ostala nesavladana. Šut Kojića je izblokiran.

43. 1:0!!!! Partizan vodi golom Saše Ilića. Kapiten crno-belih je "zakucao" loptu u gol OFK Beograda, poslije sudara Volkova i Kojića na metar od gol linije i lijepog klizećeg starta Planića. Ipak, defanzivac "romantičara" izbacio je loptu samo do Ilića, koji je snažno šutirao sa nekoliko metara.

Prethodno je Andrija Živković oštro centrirao iskosa sa desne strane, možda čak i šutirao, a Pavlović bio kratak da dohvati loptu. Mladi ofanzivac crno-bijelih kombinovao je sa prezimenjakom Markom.

- Najbliži pogotku Partizan je bio u 41. minutu, posle pokušaja Andrije Živkovića. Talentovani fudbaler se lijepim driblingom oslobodio čuvara i šutirao u dalji ugao, ali malo pored.

- 40. Uspavanku u Humskoj prekinula je lepa akcija Kojića i Jojića, koji je napadaču crno-bijelih petom ostavio loptu, ali je on sa ivice šesnaesterca šutirao slabo da bi se savladao Pavlović.

- 25. Još jedan dobar prodor Jojića po desnoj strani, ali opet lopta nije došla do Kojića, koji je ovaj put bio na drugoj stativi.

- 24. Umjesto povrijeđenog Vojislava Stankovića u timu Partizana na terenu je Miloš Ostojić.

- 19. minut, Jojić je dobro prošao po desnoj strani, ušao u kazneni prostor gostiju, ali je loše odigrao povratno dodavanje ka Kojiću, pa je odbrana gostiju uspjela da otkloni opasnost.

Uslijedila je kontra OFK Beograda, ali je Stojković pravovremeno istrčao i glavom spriječio šansu plavo-bijelih za pogodak.

- Bez mnogo uzbuđenja u prvih 15 minuta. Partizan više napada, ali viđen je jedino neprecizan šut Nikole Gulana sa dvadesetak metara.

Golova nema ni na Banovom brdu.

- Na stadionu Partizana ima oko 3.000 gledalaca.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC