• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Zvezdi želim titulu

Trener Voždovca poželio crveno-bijelima "barem titulu", uprkos činjenici da je njegov tim pobijedio Zvezdu i da ima samo bod manje.

 Lalatović: Zvezdi želim titulu Izvor: MONDO

Nenad Lalatović, nekadašnji kapiten Crvene zvezde, sada trener Voždovca, prvi put u karijeri imao je priliku da kao šef stručnog štaba vodi neku ekipu u prvenstvenom duelu sa klubom u kojem se igrački afirmisao.

Pobijedio je crveno-bijele 1:0 i po drugi put od povratka u Superligu Srbije sa "zmajevima" osvojio tri boda. Igrači Voždovca zasluženo su stigli do trijumfa, a imali su priliku da pobjeda bude ubjedljiva, da su Vladimir Đilas i strijelac Adam Marušić iskoristili još koju od nekoliko stopostotnih prilika u drugom poluvremenu.

Trener Voždovca nije skrivao zadovoljstvo poslije utakmice, ali je i istakao da svom bivšem klubu želi sve najbolje u nastavku prvenstva.

"Čestitam mojim igračima na prikazanoj igri, osvojiti tri boda protiv Zvezde veliki uspjeh. Pokazali smo da imamo kvalitet... Hvata me jeza, jer pobijediti veliku Crvenu zvezdu je ogroman uspjeh", u dahu je izgovorio uzbuđeni Lalatović.

Nenad Lalatović rođen je 22. decembra 1977. Prošao je sve mlađe kategorije Crvene zvezde, čiji je član seniorskog tima bio od 1994. do 2002. godine. Ipak, od 1995. do 1999. godine bio je na pozajmicama u nekoliko klubova.

"Želim Zvezdi barem da osvoji titulu", dodao je za kraj, iako njegova ekipa poslije šestog kola ima samo bod manje od velikana iz Ljutice Bogdana.

Dok je reporter Arene sport razgovarao sa Lalatovićem, trener Voždovca se nekoliko puta okrenuo prema tribini gdje su bili navijači Crvene zvezde, koji su u tom momentu vrijeđali fudbalere svog tima.

Poslije utakmice niko iz gostujućeg tima nije bio raspoložen za razgovor sa reporterom Arene sport.

(MONDO, Foto: MONDO/Goran Sivački)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC