• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vuk Rašović: Potreban mi je Pantić

Trener crno-bijelih očekuje da uprava riješi spor sa talentovanim Danilom Pantićem i njegovim roditeljima. Ninković sa osmijehom na treningu.

 Vuk Rašović: Potreban mi je Pantić Izvor: MONDO

Poslije evropskih posrtanja Partizan je uhvatio pravi ritam, u pravom trenutku, taman da, uz pomoć prvog komšije, dođe do +6 na tabeli.

Beogradom već kruže šale da Partizan može već da razmišlja o prodaji Andrije Živkovića, jer Crvena zvezda ne želi da uzme titulu ili ne može, ne umije.

Šala!?

Mnogo problema imao je Vuk Rašović ovog ljeta oko sastava ekipe, a potezi uprave mu apsolutno nisu išli na ruku. Kad se pogleda koga je sve Partizan prodao ovog ljeta jasno je da bi se crno-bijeli prošetali do nove titule šampiona.

Ali, Rašović mora da radi sa ovim što ima. A realnost je - samo JEDAN raspoloživi napadač (drugi se razbolio) i nekoliko klinaca, koji polako postaju nezamjenljivi. Jedan od njih i svakako prvi u nizu je Andrija Živković.

"Svaka čast Andriji! Pored golova, aktivan je u fazi odbrane, građenu igre. S obzirom na njegove godine, normalno je da će biti oscilacija, ali probaćemo da bude ovakav do kraja jeseni. U ekipu je unio potrebnu energiju i napravio je odličnu konekciju sa publikom. Igrači koji su došli u Partizan treba da se ugledaju na njega", kaže trener Partizana.

Dugo se priča o još jednom klincu, sa čijim roditeljima uprava nikako da se dogovori. Riječ je o Danilu Pantiću, koji bi, da je sve riješeno ranije, sigurno već bio u prvom timu.

"Znam da se ljudi iz kluba veoma trude da ga privole da potpiše ugovor. Pantić je moja velika želja, nekoliko puta sam to pomenuo. On bi dao još jedan impuls ovoj ekipi. Potreban je Partizanu", poručuje Rašović.

U centru pažnje je još jedan talentovani fudbaler, ali glava mu je još luda, vruća. Riječ je o Nikoli Ninkoviću. Pravi je dječak. U jednom trenutku plane, u drugom je veseljak, zbija šale.

U Partizanu pokušavaju da ga smire, da ga "ohlade" kako ne bi planuo kad ne treba. Da li će uspjeti?

Na treningu u nedjelju, Ninković je bio najglasniji, svaki svoj dobar potez propratio je komentarom koji je zasmijavao ostale.

Jedan od Partizanovih ljudi, koji je posmatrao trening, dobacio je: "Moraće da se iskupi i riješi derbi sa Vojvodinom".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC