• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović: Ovo sada, to nije moja Zvezda

"Zvezda u kojoj sam ja igrao bio je najbolji i najorganizovaniji klub i svi su bili velika gospoda. Ovo je sad sasvim druga stvar", kaže Miha.

 Mihajlović: Ovo sada, to nije moja Zvezda Izvor: MONDO

Igrajući u Crvenoj zvezdi, Siniša Mihajlović je postao evropski i svjetski šampion.

Njegov bivši klub danas, tačnije već šest godina unazad, ne može da dođe do titule u domaćem prvenstvu, niti do zapaženog rezultata na međunarodnoj sceni.

Remi sa Donjim Sremon i poraz od Voždovca po ko zna koji put prouzrokovali su potrese u Ljutice Bogdana, a navijači su u nedjelju otišli i korak dalje od dotadašnjeg verbalnog vrijeđanja igrača.

Svima koji su na terenu dočekali kraj utakmice sa Voždovcem, osim Bobanu Bajkoviću i Milošu Ninkoviću, naređeno je da skinu dresove, a autobus sa igračima i stručnim štabom na "Marakanu" se vratio uz veliku policijsku pratnju.

U intervjuu agenciji Beta, Mihajlović nije želio da priča o lošim danima po klub za koji je nekada igrao.

Kaže, to više nije njegova Crvena zvezda.

"To nije moja Zvezda. Ja kada sam igrao u Zvezdi to je bila sasvim druga stvar. Ne želim u to da ulazim i o tome da pričam. To nije moja Zvezda, Zvezda u kojoj sam ja igrao bio je najbolji i najorganizovaniji klub i svi su bili velika gospoda. Ovo je sad sasvim druga stvar", rekao je Mihajlović.

Mihajlović je ocijenio da za loše rezultate crveno-bijelih nisu krivi igrači, niti trener Slaviša Stojanović koji je najavio ostavku, već oni koji su ih doveli u klub.

"Problem u Zvezdi nisu trener i igrači. Ja sam to rekao i prije nekoliko mjeseci. Bilo bi mnogo jednostavno, mnogo lako... Stvari ne funkcionišu, nema rezultata i onda se smijeni trener. Sigurno da je mnogo lakše da se smijeni trener nego 11 igrača, ali i da dođu Murinjo ili Kapelo - ne može se tu ništa", smatra selektor "orlova".

"Veća je odgovornost na ljudima koji su na vodećim mjestima u Zvezdi i koji su dovodili te igrače. Na njima je veća krivica nego na treneru i igračima. Da citiram bata Đoru (Milovana Đorića) kada je bio selektor reprezentacije. Kad pozove nekog igrača u reprezentaciju, pa taj ne igra dobro, on mu kaže: 'Sine nije tvoja greška, moja je greška što sam te zvao'", dodao je Mihajlović.

Selektor Srbije smatra da Crvena zvezda jedino privatizacijom može da izađe iz problema.

"U klubu koji ima više od 50 miliona evra duga najmanji problem su trener i igrači. Treba prvo ti problemi da se riješe, a to ne može ako ne dođe do privatizacije. To je jedini pravi način da se klub digne. Naći će se uvijek neko, Zvezda je veliki klub. Ako dođe do privatizacije, budite sigurni da će za Zvezdu da se nađe kupac", uvjeren je Mihajlović.

(MONDO, Beta, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC