• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER LIGA: Miču najbrži, Ramzi u formi

As Svonsija Miču postigao najbrži gol u Premijer ligi ove sezone. Aron Ramzi dao sedam golova iz devet udaraca. Totenhem primio jedan gol.

 PREMIJER LIGA: Miču najbrži, Ramzi u formi Izvor: MONDO

Premijer liga je tek počela, ali sudeći po rezultatima očekuje nas još jedna uzbudljiva i prilično neizvjesna sezona.

Mančester siti je deklasirao Mančester junajted, koji je poslije pet mečeva tek na osmom mjestu. Za Junajted nije igrao Robin van Persi, čime je prekinuo niz od čak 90 uzastopnih mečeva u Premijer ligi na kojima je bio na terenu. Taj niz počeo je još u martu 2011. godine, dok je bio u Arsenalu.

U 5. kolu Premijer liga je dobila i najbržeg strijelca. Za sada.

Riječ je o Špancu Mičuu, koji je postigao gol za Svonsi protiv Kristal Palasa već poslije 80 sekundi ili minut i 20 sekundi.

Fudbaler Arsenala Aron Ramzi je u strašnoj formi. Potvrdio je to i u duelu protiv Stouka, postigavši novi, sedmi gol ove sezone. On je postigao sedam golova iz ukupno devet udaraca ka golu rivala! Kakav procenat!

Ovog vikenda čak osmorica fudbalera postigli su prve golove u karijeri u Premijer ligi. To su: Lovren, Kozak, Mikel, Aluko, Amalfitano, Morison, Paulinjo i Kamerun.

Ipak, gol Džona Obija Mikela za Čelsi je privukao najviše pažnje, jer ovaj nigerijski fudbaler igra za londonski klub još od ljeta 2006. godine. Poslije čak 185 odigranih utakmica u dresu Čelsija, Mikel je proteklog vikenda konačno "skinuo mrak" i pogodio u pobjedi svog tima nad najbližim komšijom - Fulamom.

Ovog vikenda viđen je i 100. gol u ovoj sezoni Premijer lige. Autor tog stotog gola bio je Nejtan Dajer iz Svonsija protiv Kristal Palasa.

(MONDO, foto:AP Photo/Alberto Saiz)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC