• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baloteli dobio "svoje"

Napadač Milana propustiće naredna tri kola Serije A zbog sukoba sa sudijom nedjeljne utakmice protiv Napolija na San Siru.

 Baloteli dobio "svoje" Izvor: MONDO

Mario Baloteli dobro je igrao za Milan nakon januarskog transfera iz Mančester sitija, ali njegov stari problem nije iščezao.

Kao nekada u Interu i Sitiju, kod Balotelija u paketu sa fudbalskim kvalitetima ide nezrelo ponašanje, koje prije ili kasnije košta čitavu ekipu.

Tako je kontroverzni napadač na kraju prvenstvenog meča protiv Napolija (1:2) dobio drugi žuti karton zbog koškanja sa protivničkim igračem Valonom Behramijem, ali i zbog nesportskog ponašanja i prijetnji upućenih glavnom sudiji Luki Bantiju.

Banti je prijavio da ga je Baloteli tom prilikom vrijeđao i pokušao da ga zastraši, a Disciplinska komisija nacionalne fudbalske federacije reagovala je suspenzijom na tri utakmice!

Rasni strijelac tako će morati da "preskoči" gostovanja Bolonji i Juventusu, kao i susret sa Sampdorijom kod kuće.

"Kada se meč završi, svako bi trebalo da ostane miran i uzdrži se od štetnog ponašanja. Ne možeš promijeniti rezultat, samo rizikuješ da stvari postanu još gore", rekao je Alegri.

"Važno je pružiti što bolju partiju, kako bi tim ostvario pozitivan rezultat. Ako nema rezultata, onda treba nastaviti sa radom i potruditi se da rezultat dođe u sljedećem meču. Histerične reakcije ne donose ništa dobro".

Baloteli je u finišu postigao počasni gol za Milan, ali je prije toga prvi put u profesionalnoj karijeri promašio penal. Tačnije, njegov šut sa 11 metara odbranio je Pepe Reina.

Napoli poslije četiri kola vodi na tabeli sa svih 12 bodova, dok je Milan osvojio samo četiri i nalazi se na 13. poziciji.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Antonio Calanni )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC