• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije vratile dresove u klub

Navijači Crvene zvezde u ponedjeljak došli na Upravni odbor kluba i vratili dresove koje su dan ranije uzeli od igrača.

 Delije vratile dresove u klub Izvor: MONDO

Razočarani zbog remija sa Donjim Sremom i poraza od Voždovca navijači Crvene zvezde tražili su u nedjelju popodne na stadionu Obilića igračima voljenog kluba da skinu dresove koje nose.

Pognutih glava, fudbaleri su to učinili i predali ih navijačima. Svi koji su na terenu dočekali kraj duela sa Voždovcem, osim Miloša Ninkovića i Bobana Bajkovića koji su bili pošteđeni ove "blamaže".

Ipak, dan poslije utakmice na Vračaru, grupa navijača došla je na "Marakanu" i na sastanku sa klupskim rukovodstvom vratila opremu.

"Naravno da ne opravdavamo njihov potez. Donijeli su dresove i smatraju da to što je urađeno nije u redu. Osjetili su trenutno nezadovoljstvo, ali dugo ih poznajemo i znamo da se to neće ponoviti", rekao je predsjednik Crvene zvezde Dragan Džajić po završetku sjednice Upravnog odbora.

On je dodao da je s navijačima razgovarano i o radu uprave.

"Navijači su tražili da uprava jedinstveno postupa po svim pitanjima. Imamo problema, to nije nepoznanica, ali u velikim klubovima uvijek će biti različitih mišljenja. Imali smo problema, ali ne smijemo da dozvolimo da oni prerastu u to da je nemoguće funkcionisati. Ozbiljni smo ljudi i ništa nećemo uraditi dok ne budemo jednoglasni"
, istakao je Džajić.

Potpredsjednik crveno-bijelih Nebojša Čović smatra da je skidanje dresova igračima izgledalo tužno.

"Niko nije želio da se ponizimo. To je izgledalo tužno, ja to smijem da kažem... Sastanak sa navijačima je bio konstruktivan i korektan i 95 odsto onoga što su rekli naišlo je na razumijevanje uprave",
kazao je Čović.

Čović je imao i poruku za igrače, ali i rukovodstvo kluba.

"Ili ste lav ili niste. Svako prije nego što dođe u Crvenu zvezdu treba da stavi prst na čelo i razmisli da li može ili ne može da se nosi s pritiskom. Ako ne može, onda nemoj da dolazi... Navijači od Zvezde očekuju dobar rezultat i mi u upravi moramo da ih razumijemo i nađemo puteve do cilja", kazao je Čović.

Sportski direktor Zoran Stojadinović rekao je da poslije slučaja s dresovima "niko ne može da se osjeća prijatno", ali da misli da igrače "više bole rezultati nego sam taj čin".

(MONDO/Beta, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC