• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odluka o Mihajlovićevoj sudbini - 6. oktobra

"Istog dana kada budem izdiktirao spisak igrača za mečeve protiv Japana i Makedonije saopštiću i odluku o svojoj budućnosti", izjavio selektor Srbije

 Odluka o Mihajlovićevoj sudbini - 6. oktobra Izvor: MONDO

Siniša Mihajlović prije gotovo godinu i po dana preuzeo je fudbalsku reprezentaciju Srbije, ali sa njom nije uspio da izbori plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014.

Zbog toga je već duže vrijeme na meti kritika srpske javnosti, dok čelni čovjek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić ne taji da ga podržava i "čuva mu leđa".

Da li će Mihajlović poslije završetka kvalifikacionog ciklusa za Mundijal spakovati kofere ili ostati na čelu tima, u kojem je u proteklih godinu i po dana "na probi" bilo 45 igrača, znaće se sljedeće nedjelje.

"Šestog oktobra, kada budem izdiktirao spisak igrača za mečeve protiv Japana i Makedonije saopštiću i odluku o svojoj budućnosti", izjavio je za "Sport" selektor Srbije.

Mihajlović je podmladio sastav i napravio okosnicu tima za naredne kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016. godine. On ističe da mjesto selektora ne bi volio da napusti kao gubitnik.

"Naravno da ne volim da budem gubitnik, jer to nisam bio ni u sportu ni u životu. Istina je da sam imao poraze, ali na kraju nisam bio gubitnik, pogotovo kao igrač, a kasnije i trener. Međutim, šta će biti u ovom slučaju ne zavisi samo od mene, već od mnogih drugih faktora", rekao je selektor "orlova" i dodao da je "tim dosta napredovao kroz kvalifikacije i došao do igrača i sastava koji ima veliku perspektivu".

On je svjestan da nije jedini faktor koji će biti presuditi u donošenju odluke o njegovoj sudbini na klupi selekcije Srbije.

"Ako ne budem više selektor, sigurno da će mi biti žao, jer i javnost je prepoznala mnoge stvari. Vidi se da je priča krenula u pozitivnom smjeru, da smo skockali tim koji duže vrijeme može da igra u kontinuitetu ne strahujući mnogo za plasman na naredna velika takmičenja. Dakle, mnogo toga ne zavisi od mene, zato sačekajmo nedjelju, 6. oktobar", rekao je Mihajlović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC