• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac: Pritisak na Sarajevu, dobar nam i bod

U taboru banjalučkog Borca pred derbi sa Sarajevom ističu da je pritisak na strani „bordo“ tima i da će biti zadovoljni i osvajanjem boda na Koševu.

 Borac: Pritisak na Sarajevu, dobar nam i bod Izvor: MONDO

Borac i Sarajevo, dve prvoplasirane ekipe na tabeli Premijer lige BiH ukrstiće u srijedu koplja u derbiju 9. kola koji se igra od 19 časova na Koševu (Arenasport 1).

Banjalučani su serijom odličnih rezultata zasjeli na vrh tabele sa 17 osvojenih bodova, sa kojeg će pokušati da ga skine upravo Sarajevo koje ima dva boda manje.

Trener Borca Dragan Jović, koji je jedan dio protekle sezone proveo na klupi „bordo tima“ pred ovaj meč ističe da njegova ekipa ide u Sarajevo bez pritiska i da bi bio zadovoljan i osvajanjem boda.

„Idemo u goste Sarajevu, ekipi koja je jedan od favorita za osvajanje šampionske titule, ekipi koja ima odličan tim, sjajan stručni štab. FK Sarajevo je u zadnje dve godine po meni najviše uraido na organizacijskom planu i igrmao u gostim , sve su to aduti Sarajevu. Međutim i mi smo u dobrom ritmu, dobro raspoloženju , mislimd a nam je forma stalno u usponu, to je pokazala i ova posljednja utakmica. Na Koševo idemo potpuno rasterećeni i tu vidimo naš najveći adut za pozitivan rezultat a za nas je to i remi, ali kao i na prethodnim gostujućim utakmicama postavićemo se tako da igramo za gol više“
, rekao je Jović.

Strateg Borca na Koševu neće moći da računa samo na Borisa Raspudića a ko će ga zamijeniti u ekipi Borca znaće se poslije današnjeg treninga.

„Hendikep je što pravo nastupa nema Boris Raspudić ali svi ostlai su na raspolaganju, i ne manjka nam optimizma. Tri igrača, Kondić, Petrović i Žarić bi mogli zamijeniti Raspudića, a na treningu danas ćemo riješiti tu dilemu“, dodao je Jović.

I fudbaler Borca Vladan Grujić pritisak prebacuje na stranu Sarajlija.

„Sutra nas očekuje derbi, za sve igrače i trenera to je jedan izazov. Ulazimo rasterećeno jer smo dosad ispunilki i više od očekivanog, a Sarajevo ima blagi pritisak, jer nisu startovali baš onako kako su očekivali i igraju kod kuće. Mi ćemo da uđemo spremni, ali ne pod pritiskom kao oni i očekujem da se vratimo kući kao neporaženi“, rekao je Grujić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC