• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dijego Kosta - gol mašina!

Šestim i sedmim golom Dijega Koste u Primeri, Atletiko je poput Barselone zabilježio i šestu pobjedu u isto toliko kola. Nadigrana je Osasuna - 2:1.

 Dijego Kosta - gol mašina! Izvor: MONDO

Dvije akcije po desnoj strani, dva centaršuta u srce kazenog prostora Osasune i dva gola u razmaku od sedam minuta riješila su meč 6. kola Primere na Visente Kalderonu.

Šestim i sedmim pogotkom ove sezone u Primeri (!?), Dijego Kosta predvodio je Atletiko Madrid do šeste pobjede i isto toliko prvenstvenih mečeva ove sezone, čim se se crveno-bijeli iz prestonice izjednačili sa Barselonom na čelu tabele - 2:1 (2:1).

Jedini gol za goste postigao je Oriol Rijera minut prije odlaska na odmor, ali je u drugom poluvremenu gost, uprkos aktivnom rezultatu, bio bliži da primi treći gol, nego da postane prvi tim u La Ligi koji se spasao protiv "atletija".

A, Kosta?

On rešeta ove godine u izostanku prodatog Radamela Falkaa. Prvi gol dao je desnom nogom, drugi glavom i potvrdio je da obožava da igra protiv Osasune, kojoj je do daljeg dao čak DEVET golova!

Atletiko je prvi put od sezone 1991/92 počeo ligu sa maksimalnih 18 bodova iz šest utakmica, pa će biti zanimljivo koliko će trajati ova strašna serije ekipe Dijega Simeonea, odnosno da li će poslije dugo vremena neki tim u Španiji uspjeti da se umiješa u šampionsku trku sa Barselonom i Real Madridom.

Osasuna je na kraju postigla gol na Kalderonu, što je uradila još samo jednom u posljednja četiri gostovanja na tom stadionu. Sedmi poraz na posljednjih osam gostovanja Atletiku najmanje je što je moglo da se očekuje od gostiju iz Pamplone.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images/Gonzalo Arroyo Moreno)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC