• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogati Real: Bejl? Pa to je sića...

Predsjednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez izjavio je da je transfer Velšanina iz Totenhema u Madrid bio "jeftin".

 Bogati Real: Bejl? Pa to je sića... Izvor: MONDO

Geret Bejl digao je propisnu prašinu ovog ljeta. Cijena oko njegovog odlaska iz Totenhema mnogima je zadala glavobolju, a u trci "velikih" pobijedio je najbolji klub 20. veka - Real Madrid.

Klub sa Santijago Bernabeua "otvorio se" za 100 miliona evra, što je najskuplji transfer u istoriji fudbala, a mnogi su to opisali kao "ludilo".

Florentino Perez, predsjednik Reala, smatra da to "nije neka cifra".

"Bejl je bio jeftin. Potpisivanje ugovora sa velškim igračem je model koji praktikuje Real Madrid, a to je dovođenje igrača koji su u tom trenutku najbolji u svijetu. Svi veliki igrači našeg kluba su bili jeftini. Neću vam reći tačan iznos, ali i ne treba se prefiše baviti cijenom. Brojevi koji se pojavljuju mogu biti zbunjujući i, da sam novinar, ne bih to objavljivao", rekao je Perez za radio "Kadena Ser".

Prvi čovjek madridskog kluba rekao je da su poštovali odluku Totenhema koji se dugo opirao da proda Bejla, ali da su odmah poslali svoju ponudu "koja se ne odbija", u trenutku kada su i drugi klubovi "zagrizli" za velškog igrača.

"Totenhem nije želio da se odrekne Bejla i mi smo poštovali njihovu volju. Ipak, kada smo saznali da je Mančester junajted poslao ponudu, mi smo odmah dali našu. Geret je od djetinjstva sanjao da igra za Real i zamolio nas je da učinimo sve kako bi mu se ta želja ispunila", dodao je Perez.

(MONDO/Agencije, foto: AP/Daniel Ochoa de Olza)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC